Azt hinnéd, amióta nem az anyukád szeleteli neked a rántott húst, már nem lehet neked újat mutatni evés terén – pedig lehet, hogy van olyan étel, amihez eddig te is rosszul láttál hozzá? Alább hat olyan trükk következik, amivel könnyebb lesz hozzájutni a betevő falathoz. Váljék egészségedre!
2/7 Csirke szárny
A sült vagy rántott csirke szárny sokak egyik kedvenc nassolnivalója, bár tény, hogy nehéz úgy enni, hogy ne legyél a füledig olajos.
Ezzel a módszerrel a kezedet ugyan összemancsolod, de legalább nem fogsz bosszankodni a két csontocska közé ragadt, kivadászhatatlan húsfalat miatt: fogd meg a csirke szárnyat, és egyszerűen törd le róla a porcogós véget, majd húzd ki előbb a kisebb, majd a nagyobb csontot. A husi egyetlen, tökéletes falatban fog a kezedben maradni.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!