Azt hinnéd, amióta nem az anyukád szeleteli neked a rántott húst, már nem lehet neked újat mutatni evés terén – pedig lehet, hogy van olyan étel, amihez eddig te is rosszul láttál hozzá? Alább hat olyan trükk következik, amivel könnyebb lesz hozzájutni a betevő falathoz. Váljék egészségedre!
1/7 Főtt tojás
A főtt tojás nem csak értékes fehérjében gazdag, de finom, laktató és olcsó fogás is. Csak ne lenne olyan macerás leforgácsolni a héját! Többé azonban ezzel nem lesz gondod, ha főzéskor egy kiskanál szódabikarbónát is adsz a vízhez.
Ha a tojás megfőtt, ütögesd az asztalhoz mindkét végét, és emeld le a héj tetejét és alját, majd egyszerűen jó erősen fújd meg a tojást a csúcsosabb végénél, miközben a tenyeredet alá tartod. A főtt tojás egyben, könnyedén a kezedbe fog csusszanni.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!