Szerelem / Párkapcsolat

Mit árul el az rólad, hogy a fiatalabb pasikra buksz?

Egyre több olyan negyven feletti nőt látni, aki a húszas éveiben járó pasival jár. De még a harmincasok is szívesen kacsintgatnak a húszasok irányába. Bár tudják jól, hogy az ilyen jellegű kapcsolatoknak megvannak a maguk veszélyei a korkülönbség miatt, mégis úgy vannak vele: amíg tart, tart, jól érzik magukat egymás mellett és nem görcsölnek rá.

Tévhit azt gondolni, hogy az idősebb nők egy fiatal férfi révén akarják visszaszerezni az elveszített önbecsülésüket és a fiatalságukat, amibe görcsösen kapaszkodnak. Még ha így is lenne, nincs benne semmi rossz, amíg senki sem sérül és mindketten jól érzik magukat. De akkor mégis, miről árulkodik az, ha egy idősebb nő egy fiatalabb férfit választ magának?

VitalikRadko/depositphotos.com

Egészséges önbizalommal bírsz

Sajnos rengeteg negyvenes-ötvenes nő küzd önbizalomhiánnyal a változó kor miatt. Sokuknak nehéz megélni, hogy a testük megváltozott és jó páran tragédiaként kezelik a fiatalság és a ruganyos bőr elvesztését.

Ám az, aki fiatal pasik között vadászgat vagy éppenséggel tartós kapcsolatban él eggyel, az kimondottan egészséges önbizalommal bír.

Másképp nem lenne bátorsága ráírni egy fiatal férfira vagy bepróbálkozni nála. Csak olyan nő áll le egy fiatalabbal, aki biztos önmagában, nincsenek kétségei afelől, hogy ő még egy kívánatos, szexi, életrevaló nő. Semmi kétsége afelől, miszerint ugyanolyan jó vagy még jobb – társa lehet a fiatal lovagnak, mint egy zsenge leány.

Olvastad már?  5 dolog, amiért a pasik a legjobb kapcsolatot egy olyan lánnyal élik át, aki „túlságosan szeret"

Belül még nagyon is fiatal vagy

Sok negyven feletti nő arról panaszkodik, hogy a korabeli férfiak „öregesek”. Kora nyugdíjas éveiket élik. Ennek persze sok oka lehet és senkit sem szabad emiatt elítélni. Ellenben megannyi negyvenes tele van élettel, virágkorát éli és izgalmakra, élményekre vágynak, pláne azok után, hogy felépítették a karrierjüket vagy felneveltek egy gyereket.

Szóval az, aki a fiatalabb korosztály felé kacsintgat, az a lelke mélyén maga is fiatal, aki még élményekre, izgalmakra vágyik.

Talán nem feltétlenül a bulis éjszakákra, hanem arra a vitalitásra, életritmusra, amit egy ifjonc mellett kaphat meg.

klublub/depositphotos.com

A cikk folytatódik a következő oldalon! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2