7 férfitípus, amit messzire el kell kerülnöd

7 férfitípus, amit messzire el kell kerülnöd

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 7 férfitípus, amit messzire el kell kerülnöd

A nagy Ő keresése közben számos kis ővel hozhat össze a sors. Sajnos akadnak köztük olyanok is, akik utólag visszagondolva legföljebb elrettentő példának jók. Segítünk felismerni és meghatározni azokat a viselkedésmintákat, amelyek előre sejtetik a bajt!

Mr. Mindentudó

Iszonyú szexi tud lenni, ha egy férfi okos. Ha azonban reggeltől estig a tudását csillogtatja, és a saját dolgaidban is jártasabbnak akar tűnni nálad, könnyen fárasztóvá válhat.

Szélsőséges esetben egy ilyen pasi akár egyórás ismeretség után közli veled, milyen irányban kellene tovább tanulnod vagy építened a karriered. Még véletlenül se hallgass rá, ha nem értesz egyet vele!

Mr. Megváltoztató

A nemet nem fogadja el válaszként. Pontosan tudja, milyen nőt szeretne maga mellett látni, s igyekszik téged minél inkább arra a képre formálni.

Sajnos ez az eszmény csak a fejében létezik, és te csupán egy alapanyag vagy a megvalósításhoz. Ha olyan társat szeretnél, aki önmagadért szeret, és aki mellett kiteljesedhetsz, lépj le!

Mr. Vaskalapos

Néhány pasi azt hiszi, még mindig a ’70-es években – vagy még annál is korábban – tanyázunk. Az asszonynak a konyhában a helye, hadd nevelje csak a gyerekeket! Ezzel nincs semmi gond, ha éppen így képzeled el az életed.

Amennyiben viszont karrier irányú törekvéseid is vannak, egy ilyen hapsi mellett hosszú távon pokol lesz az életed.

Mr. Elzáró

Úgy válogat az ismerőseid és a barátaid között, mintha a te véleményed nem is számítana. X-szel nem találkozhatsz, mert rossz hatással van rád, Y-nak pedig egyszerűen nem tetszik a pofija.

Mire észbe kapsz, kisajátít magának, a haverjaid pedig csak pislognak, hová tűntél az elmúlt hónapokban. Amint felismered az elzáró-korlátozó hajlamot, húzz nyúlcipőt!

Mr. Lehangoló

Önfeledten kacagsz egy bugyuta tévéműsoron, humoros könyvön, vagy éppen az aktuális popslágerre rázod a konyhában, amikor a pasid egyszer csak megjelenik, s úgy néz rád, mint tanító bácsi a szertelen kisdiákra?

Ha azon kapod magad, hogy a párod rendszeresen rossz hatással van a hangulatodra, illetve komolynak vagy melankolikusnak szeret látni, ne hagyd magad elszomorítani!

Mr. Kontrollmániás

Tíz huszonötkor fodrász, tizenegy ötvenötkor ebéd, a délutáni kávéba pedig csak egy bizonyos márkájú kockacukrot szabad tenni.

Az ellenőrzésmániás, divatos angol kifejezéssel „control-freak” pasi szereti saját életének minden apró mozzanatát gondosan előre megtervezni – és mivel hozzá tartozol, a tiédet is. Spontaneitásról, váratlan kalandról ne is álmodj mellette!

Mr. El-nem-ismerő

Feltételezzük, hogy olyan társat képzelsz magad mellé hosszú távon, aki támogat a céljaid elérésében, és veled együtt örül a sikereidnek.

Amennyiben volt már rá példa, hogy egy ragyogó eredménnyel sikerült bizonyítanod magadnak, de a pasid szóra sem méltatta, érdemes megkongatni a vészharangot: itt bizony nagy a baj. Akivel csak rosszban tudsz osztozni, jóban nem, pocsék partner lesz mindenben.

Ha egy régóta fennálló, stabil párkapcsolatban észlelsz baljós tüneteket, amelyek korábban nem voltak jelen, természetesen nem egyik pillanatról a másikra kell döntened. Ilyenkor üljetek le, s beszéljétek meg a helyzetet!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást