Csak szeptember ne jöjjön, senkinek nem való a karantén!

Csak szeptember ne jöjjön, senkinek nem való a karantén!

Címlap / Életmód / Család / Csak szeptember ne jöjjön, senkinek nem való a karantén! / 2. oldal

Ez senkinek sem jó

Tisztában vagyok vele, hogy a vírus nyáron is fertőz, de most mégis lehet kicsit szabadabban élni. Tartok attól, hogy mi lesz szeptemberben, hogyan vészelünk át lelkileg még egy ilyen időszakot. Bizonyára óriási megterhelés lesz, főleg úgy, hogy az egyik gyermekem nyolcadikos lesz, a másik most kezdi a felső tagozatot.

Már abba is rossz belegondolni, hogy ilyen meghatározó tanévben itthon kell nyűglődniük a számítógép előtt. Drukkolok, hogy valami csoda történjen, és ne legyen online oktatás, ne legyen bezártság, ne legyen lezárás.

Senkinek sem jó ez. Az országnak sem, a gazdaságnak sem, a tanároknak és az iskolásoknak sem, és persze nekünk, szülőknek sem.

Egyelőre nem szeretnék belegondolni, mi lesz ősszel, de semmi jóval nem kecsegtetnek a híradások. A gyerekeknek egyelőre nem mondtam semmit, ők már most készülnek az iskolára, a barátaikkal és persze a tanáraikkal való találkozásra. Én pedig csak tördelem a kezem és arra gondolok, hogy de jó lenne, ha az augusztus még nagyon sokáig tartana.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást