Ezek a legjobb számok, ha edzéshez keresel zenét – Észre sem veszed, hogy telik az idő

Ezek a legjobb számok, ha edzéshez keresel zenét – Észre sem veszed, hogy telik az idő

Címlap / Életmód / Egészség / Ezek a legjobb számok, ha edzéshez keresel zenét – Észre sem veszed, hogy telik az idő

Eltelt az év első hónapja, általában az újévi fogadalmakból ilyenkorra szokott kifogyni a kraft, úgyhogy hoztunk egy kis lendületet neked, hogy jobban menjenek azok az edzések! Ezektől a számoktól azonnal felkapod a futócipődet!

A Spotify szerint 2016-ban ezek voltak a legnépszerűbb számok, amiket az emberek edzéshez hallgattak. Ha pedig tavaly működtek, idén is működni fognak, csak töltsd le őket a telefonodra, vagy az mp3-lejátszódra, és indulhat is a gyúrás! Ha pedig van olyan szám, amitől te mindig kapsz egy kis lendületet, de nincs rajta a listán, ne felejtsd el a tippet megosztani a többiekkel kommentekben!

1. Eminem – Nate Dogg: ‘Till I Collapse

Ha ritmus kell, akkor ez lesz a te számod! Lehetetlen nem mozgásba lendülni a rap koronázatlan királyának, Eminemnek erre az erőtől lüktető dalára.

2. Kanye West: POWER

Oké, Kanye West egy fura alak, ezt mi is aláírjuk. De a rendszeresen edzők 2016-ban állítólag teljesen begerjedtek ettől a számtól, és ha neked is segít átlendülni a holtponton, akkor azt a javára kell írnunk.

3. Drake: Jumpman

Van valami monotinitás ebben a számban, ami segíthet ritmust tartani, és lenyomni azt a bizonyos még egy, utolsó kört, ami kell ahhoz, hogy eredményes legyen az edzésed.

4. The Chainsmokers: Closer

Ironikus módon a láncdohányosok egyik száma is felkerült a listára, de tény, hogy a kellemes, magával húzó dalra például kifejezetten klassz egy kényelmes, éppen jól esően elfárasztó tempóban futni.

5. Calvin Harris – Rihanna: This Is What You Came For

Korai órák, napfelkelte, a csendes városban futott körök: ezzel a számmal egy videóklipben érezheted magadat, és közben el is felejtkezel róla, hogy már milyen régóta rovod a köröket.

6. Rihanna – Drake: Work

Kicsit lassabb, nyugisabb szám ez a többihez képest, de ha valami kitartást igénylő sportot űzöl, ahol nem kell mindig kétszázon pörögni, akkor segíthet ez a szám abban, hogy jobban teljen az idő, és kiegyensúlyozottan tartsd a légzésedet.

7. Sia: Cheap Trills

Olyan, mintha egy egész kórus drukkolna neked a sikeres edzéshez – teljesen meg tudjuk érteni, hogy 2016-ban ez volt a hetedik legnépszerűbb nóta a rendszeresen sportolók tracklistjén.

8. The Weekend – Daft Punk: Starboy

A Harder, Better, Faster, Stronger valószínűleg minden idők egyik legnépszerűbb edzős száma, de a Starboy is szorosan a nyomában van. Ha most nem hagyod abba az edzést, hamarosan a saját életed szuper formában lévő sztárja lehetsz!

9. Beyoncé: 7/11

Szintén azon számok egyike, amelyek segítenek ritmusban tartani, és időről időre jön egy pörgősebb rész is, amikor igazén nekifeszülhetsz, és bedobhatod minden erődet!

10. David Guetta – Nicki Minaj – Afrojack: Hey mama

Itt vagy, csinálod, és senki ne próbáljon az utadba állni, mert feltartózhatatlan vagy! Így érezheted magadat ettől a számtól, és ha valami, akkor ez segíteni fog továbblendülni a holtpontodon.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást