TOP 10 legkeresettebb szexuális kérdés az interneten 

TOP 10 legkeresettebb szexuális kérdés az interneten 

Címlap / Szerelem / Szex / TOP 10 legkeresettebb szexuális kérdés az interneten 

Régen a szakértőknek meglehetősen kisszámú, és az őszinteséget megkérdőjelezhető tanulmányok álltak a rendelkezésükre a szexuális életet tekintve.

Ehhez képest manapság nyitott könyv mindaz, amiről magányos óráinkban kutatunk. Az internetes keresőknek köszönhetően gond nélkül kiderül, mire vagyunk valójában kíváncsiak akkor, amikor megpróbáljuk eltitkolni a vágyainkat. A legismertebb és ezáltal leghasználtabb keresőnek hála nyílt titok, hogy milyen szexuális tartalmakra, kérdésekre próbálunk választ találni online. 

Ilyen a mostani TOP10-es lista

A szexuális kielégülés általában az élet fontos része, kulcsfontosságú tudni, hogy az embereknek valójában mire van szükségük és mire vágynak a magánéletükben. Mivel ezeket az intim titkokat nem szívesen fedjük fel mások előtt, a statisztikák, elemzések azok, amik rávilágíthatnak a hiányokra, a valódi, háttérben meghúzódó vágyakra. 

nikkimeel/depositphotos.com

A listavezető, szexuális tartalmú keresések az alábbiak voltak az elmúlt években:

Hogyan szexeljünk?

Hogyan kell csókolózni?

Hogyan szeretkezzünk?

Hogyan kell maszturbálni?

Mi az az orális szex?

Hogyan elégítsünk ki egy férfit szájjal?

Mi az a francia csók?

Hol van a G-pont?

Hogyan kell felizgatni egy férfit?

Hogyan jussunk el a csúcsra?

Sajnos arra nem világít rá a felmérés, hogy mekkora volt az átlagéletkor a böngészők között, mindenesetre sejthető, hogy a fiatalok is gyakran ily módon próbálnak segítséghez, információhoz jutni – mondhatjuk, hogy sajnos. Bár számos weboldal kínál leírásokat, szexuális tartalmú oktatásokat, az ilyen keresések nagyon gyakran vezetnek olyan felnőtt tartalmú portálokra, amik nem igazán alkalmasak a kiskorúak egészséges felvilágosítására. 

Mindenesetre feltételeznünk kell, hogy nem csak gyermekek böngésznek az interneten. Ennek tükrében nem túl szívderítő, hogy problémát okoz a felnőttek számára az intimitás és a szexualitás alapvető megélése. Az, hogy éppen csak lemaradt a listáról az önkielégítés rutinja, arra enged következtetni, hogy komoly önismereti problémáik vannak nem csak a mai gyerekeknek, a felnőtteknek is.

Ugyanis különösen a nők számára nagyon fontos, hogy ismerjék saját testüket, felfedezzék, mit szeretnek. Ez ugyanis elősegíti majd, hogy a valódi együttlétek során is egyre felszabadulttá váljanak és elérjék a csúcspontot. Így pedig a tizedik helyen valami sokkal pikánsabb is szerepelhetne, mint az orgazmus átélése. 

További érdekes keresések

Az elmúlt évek trendjei szerint a szexualitást illetően vezető szerephez jutott a „biszexuális” és az „aszexuális” kifejezés. Érdekes a két „véglet”, hiszen míg a biszexuálisok egyaránt vonzódnak a férfiakhoz és a nőkhöz is, addig az aszexuálisokról elmondható, hogy egyáltalán nem érdekli őket a szexualitás. Ezek a fogalmak olyan – ezek szerint csak népszerűnek gondolt – kifejezéseket utasítottak maguk mögé, mint a „homoszexuális” és a „transzszexuális.

Érdekesség és sokat elmond mai társadalmunkról az, hogy a Psychology Today szakértőinek feltűnt, a „hogyan legyünk jó szeretők” keresések száma jóval kevesebb, mint ahányan a „hogyan fogyjunk le” kifejezésre próbáltak épkézláb tanácsokat találni. 

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!