TOP 10 legkeresettebb szexuális kérdés az interneten 

TOP 10 legkeresettebb szexuális kérdés az interneten 

Címlap / Szerelem / Szex / TOP 10 legkeresettebb szexuális kérdés az interneten 

Ehhez képest manapság nyitott könyv mindaz, amiről magányos óráinkban kutatunk. Az internetes keresőknek köszönhetően gond nélkül kiderül, mire vagyunk valójában kíváncsiak akkor, amikor megpróbáljuk eltitkolni a vágyainkat. A legismertebb és ezáltal leghasználtabb keresőnek hála nyílt titok, hogy milyen szexuális tartalmakra, kérdésekre próbálunk választ találni online. 

Ilyen a mostani TOP10-es lista

A szexuális kielégülés általában az élet fontos része, kulcsfontosságú tudni, hogy az embereknek valójában mire van szükségük és mire vágynak a magánéletükben. Mivel ezeket az intim titkokat nem szívesen fedjük fel mások előtt, a statisztikák, elemzések azok, amik rávilágíthatnak a hiányokra, a valódi, háttérben meghúzódó vágyakra. 

nikkimeel/depositphotos.com

A listavezető, szexuális tartalmú keresések az alábbiak voltak az elmúlt években:

Hogyan szexeljünk?

Hogyan kell csókolózni?

Hogyan szeretkezzünk?

Hogyan kell maszturbálni?

Mi az az orális szex?

Hogyan elégítsünk ki egy férfit szájjal?

Mi az a francia csók?

Hol van a G-pont?

Hogyan kell felizgatni egy férfit?

Hogyan jussunk el a csúcsra?

Sajnos arra nem világít rá a felmérés, hogy mekkora volt az átlagéletkor a böngészők között, mindenesetre sejthető, hogy a fiatalok is gyakran ily módon próbálnak segítséghez, információhoz jutni – mondhatjuk, hogy sajnos. Bár számos weboldal kínál leírásokat, szexuális tartalmú oktatásokat, az ilyen keresések nagyon gyakran vezetnek olyan felnőtt tartalmú portálokra, amik nem igazán alkalmasak a kiskorúak egészséges felvilágosítására. 

Mindenesetre feltételeznünk kell, hogy nem csak gyermekek böngésznek az interneten. Ennek tükrében nem túl szívderítő, hogy problémát okoz a felnőttek számára az intimitás és a szexualitás alapvető megélése. Az, hogy éppen csak lemaradt a listáról az önkielégítés rutinja, arra enged következtetni, hogy komoly önismereti problémáik vannak nem csak a mai gyerekeknek, a felnőtteknek is.

Ugyanis különösen a nők számára nagyon fontos, hogy ismerjék saját testüket, felfedezzék, mit szeretnek. Ez ugyanis elősegíti majd, hogy a valódi együttlétek során is egyre felszabadulttá váljanak és elérjék a csúcspontot. Így pedig a tizedik helyen valami sokkal pikánsabb is szerepelhetne, mint az orgazmus átélése. 

További érdekes keresések

Az elmúlt évek trendjei szerint a szexualitást illetően vezető szerephez jutott a „biszexuális” és az „aszexuális” kifejezés. Érdekes a két „véglet”, hiszen míg a biszexuálisok egyaránt vonzódnak a férfiakhoz és a nőkhöz is, addig az aszexuálisokról elmondható, hogy egyáltalán nem érdekli őket a szexualitás. Ezek a fogalmak olyan – ezek szerint csak népszerűnek gondolt – kifejezéseket utasítottak maguk mögé, mint a „homoszexuális” és a „transzszexuális.

Érdekesség és sokat elmond mai társadalmunkról az, hogy a Psychology Today szakértőinek feltűnt, a „hogyan legyünk jó szeretők” keresések száma jóval kevesebb, mint ahányan a „hogyan fogyjunk le” kifejezésre próbáltak épkézláb tanácsokat találni. 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást