Életmód / Ezotéria

Mikor lesz az esküvőd? Kiderítheted a születési hónapodból

Január

Lehangoló lehet, de szerelmi életed sokszor pontosan olyan, mint maga a január: hideg és sivár. Bár legbelül nagyon is érzékeny vagy és igényelnéd, hogy valaki melengesse a szívedet, szörnyen nehezen engeded közel magadhoz az embereket. Éppen emiatt egyáltalán nem jellemző, hogy korán összekötnéd valakivel az életedet – ha mégis megteszed, akkor sem az esküvő az első lépés az életedben.

Gyakori, hogy már javában közös otthonotok, esetleg családotok is van, mire végre úgy döntötök, hogy összeházasodtok.

Február

Kétesélyes a te szerelmi életed, de semmiképpen sem egyhangú. Meglehetősen szeszélyesnek mondható a személyiséged, és vagy nagyon ragaszkodsz valakihez, vagy iszonyúan távolinak érzed magadtól a komoly kapcsolatokat. Egyszerre akarsz családot és boldog házas életet, miközben élvezni akarod a szinglik gondtalan életét. Sokszor rengeteg időnek el kell telnie ahhoz, hogy rájöjj, ez a kettő nem igazán működik együtt. Éppen emiatt vagy csak későn, vagy sosem állapodsz meg.

Ha mégis megteszed, akkor viszont megköveteled magadnak a lehető legnagyobb függetlenséget.

Március

Nagyon érzelmes léleknek mondhatod magadat, amihez párosul egy jó adag ragaszkodás is, ezért nagy esély van arra, hogy korán házasságot köss. Ugyanakkor nem biztos, hogy ez a döntés hosszútávon is jövedelmezik majd, pont az érzelmességed az, ami gyakran ellehetetleníti, hogy problémamentes legyen a kapcsolatod. Persze, ha egy viszonylag határozott férfit fogsz ki magad mellé, aki jól tudja kezelni az érzelmi kitöréseidet, akkor a fiatalon kötött házasságod is eredményes lehet.

Egyébként jellemző lesz, hogy egyik kapcsolatba a másikba kerülsz, de semelyikben sem bírod majd sokáig.

Április

Alapvetően független vagy, legalábbis mindent megteszel azért, hogy ezt elmondhasd magadról. Ám az igyekezeted gyakran inkább a karrieredre, az anyagi önállóságodra vonatkozik, nem pedig a magánéletedre. Kétesélyes, mikor házasodsz meg: vagy nagyon fiatalon, mintegy dacból, hogy megmutasd a rokonoknak, ismerősöknek, hogy máris készen állsz erre a nagy változásra.

A másik lehetőség, hogy jóval későbbre halasztod ezt a lehetőséget, és inkább kivárod, hogy tényleg a nagy Őt találd meg, akivel aztán életed végéig jó párost alkothatsz.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Május

Minden esély megvan rá, hogy te nagyon hamar megházasodsz. De mit is várhatnánk, ha az év egyik legszebb hónapjában, a kibontakozóban levő tavasz közepében születtél? Valószínűleg hamar megtalálod az ideális jelöltedet, akivel aztán nem is akarod húzni az időt. Nem árt azért vigyáznod, mert bár tényleg a komoly kapcsolatok állnak közel a szívedhez, azért gyakran csak évek múltán derül ki, milyen is a másik valójában.

Sajnos előfordulhat, hogy te is csak későn ismered ki a partneredet, de ahhoz túl fontos számodra a kötelék, hogy felbontsd, ezért aztán évtizedekig is ragaszkodhatsz egy nem túl ideális kapcsolathoz.

Június

Nehéz megmondani, te mikor fogsz megházasodni, de inkább később, mint előbb. Jó eséllyel úgy érzed, hogy neked még meg kell ismerned a világot, sokat kell utaznod, új barátokkal, szerelmekkel találkoznod, mielőtt valaki mellett végleg lecövekelsz. Ugyanakkor lehet, hogy idő előtt rábukkansz valakire, aki annyira erős és határozott, hogy képtelen leszel neki ellenállni. Ebben az esetben akár egészen korán is megházasodhatsz, de ez persze nem jelenti azt, hogy örök életedre boldog is leszel.

Igaz, erre senki esetében sincs garancia, de ha a nyár kezdetén születtél, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy csak nagyon nehezen fogsz megnyugodni egyvalaki mellett.

Július

Bár éppen a nyár közepén születtél, amikor is a legnagyobb a pörgés az emberek életében, te mégis nyugalomra vágysz. Ez az igényed annyira erős, hogy a lehető legkorábban szeretnél férjhez menni, de az biztos, hogy minél előbb komoly kapcsolatot akarsz kialakítani valakivel. Számodra az jelenti a kiteljesedést, ha feleség, majd anya lehetsz, úgy alakítod az életedet, hogy minél előbb sor is kerülhessen ezekre a jelentős lépésekre.

Emiatt egyébként valószínű, hogy idősebb partnerek között kutakodsz, ugyanis a korodbeliek a legtöbbször nem igazán vevőek arra a tempóra, amit diktálsz.

Augusztus

Ha a házasságot nem is kapkodod el, komoly kapcsolatod minden bizonnyal elég korán lesz. Általában nem rajtad, hanem a partnereden múlik, mikor kerül sor az esküvőre. Bár legbelül vágysz arra, hogy hivatalosan is összekössétek az életeteket, a személyiséged egyik része jobban szeretne független maradni. Emiatt aztán átkerül a szerelmed kezébe az irányítás: ha ő kezdeményez, te is beadod a derekadat, de egyébként boldog vagy akkor is, ha nem kapkodjátok el ezt a fontos lépést.

Legalább addig is – akárcsak névlegesen, de – független maradhatsz.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Szeptember

Esetedben is inkább a partner kezében van a döntés, ugyanis te egész biztosan nem fogsz kezdeményezni senkinél sőt, nem fogsz olyan kijelentéseket tenni, ami arra enged következtetni, hogy esküvőt szeretnél. Téged boldoggá tesz az is, ha a karrieredben kiteljesedhetsz, igényled is ezt. Hajlamos vagy a maximalizmusra, ami a párkapcsolatodra is jellemző, szóval alaposan fel kell kötnie a nadrágját annak, aki veled szeretne házasságot kötni. Ha fiatalon házasodsz, akkor általában idősebb, magasabb egzisztenciával bíró férjet választasz, de inkább az a jellemzőbb, hogy türelmesen megvárod az igazit, aki időnként nem kapkodja el az érkezést.

Október

Nem kapkodod el a házasság kérdését, aminek részben az az oka, hogy imádod a kapcsolatok kezdetére jellemző pezsgést. Számodra az udvarlás, az ismerkedés mindennel felér, ezért sokszor a kevésbé komoly kapcsolatokat keresed inkább. Ha mégis komolyra fordulnak a dolgok, akkor sem feltétlenül a házasság lesz az első a számodra, hiszen azzal megpecsételtnek érzed az életedet, úgy véled, teljesen révbe értél – és ez egyúttal azt is jelenti, hogy nem lesz több, izgalmas ismerkedés.

Persze, te is a nyugalmas és boldog családi életre vágysz, de nem jellemző rád, hogy túl korán beadd a derekadat.

November

Általában – amíg csak lehet – húzod az időt. Imádsz hódítani, kalandozni, szereted, ha udvarolnak neked és különösen kedveled azokat a pillanatokat, amik csak a kapcsolatok indulásakor vannak jelen. Sokak szerint tökéletesen építed fel az életedet: fiatalon ismerkedsz, válogatsz a férfiak közül, de amikor eljön az ideje, és megtalálod az igazit, komolyan veszed a dolgokat. A házasság számodra egy fontos és szent dolog, csak olyan mellett vagy hajlandó megállapodni, aki hozzád hasonlóan vélekedik erről az intézményről.

Ezért – bár nem házasodsz túl korán – a te jelölted valóban ideális férj lehet.

December

Általában igaz rád, hogy alaposan meggondolod, kit választasz magad mellé, bár előfordulhat, hogy felülkerekedik rajtad a szertelen éned, és ebben az esetben akár nagyon korán megházasodhatsz. Egyébként jellemzőbb, hogy mindent alaposan meggondolsz főleg, ha olyan partnered van, aki kicsit higgadtabban gondolkozik, mint te.

Persze az sem bánt, ha éppen évek óta nincs komoly kapcsolatod, ugyanis nagyon élvezed a szingli életet, és még az is megeshet, hogy sosem találsz olyan férfira, aki nem csak testileg és lelkileg, hanem szellemileg is megfelel neked.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást