Erotikus alsók urak számára

Erotikus alsók urak számára

Címlap / Szerelem / Szex / Erotikus alsók urak számára

A legtöbb kivitel szerencsére kényelmes változatban kerül piacra, így erre sem lehet panasza. De vajon mik közül válogathat? Cikkünkben bemutatjuk a legkelendőbb darabokat!

Az erotikus ruhaneműk használata

A legtöbb szexi ruhadarab esetében a nagyközönség úgy véli, hogy divatjamúltak, pedig ez közel sincs így. A mai modern és stílusos darabok már kicsit sem hasonlítanak a régebben kapható típusokhoz, amelyek túl vastagok és sok esetben kényelmetlenek is egyben. 

A viseletüknek több nagy előnye is van, még az urak számára kifejlesztett modellek esetében is. Ezeknek köszönhetően sokkal szexibbnek és magabiztosabbnak érezheti magát, ráadásul még a párja is vonzóbbnak találja majd Önt. Nem árt tehát beújítani és beszerezni pár különleges erotikus férfi alsót, hogy az együttlétek még az eddigieknél is izgalmasabbak és forróbbak lehessenek. 

A férfi alsók választéka

A Szeresdmagad.hu férfi alsói között többféle változatból is válogathat. Ott vannak például az Amorable fehérneműi, amelyeknek egyik legkelendőbb darabja a neccbetétes tanga az urak számára. A márka már több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a hölgyek számára kifejlesztett szexi vonalvezetésű ruhaneműk kapcsán. Nem feledkeztek meg azonban a férfiakról sem, hiszen számukra is többféle izgalmas kreációt gyártanak. Ezek hozzájárulhatnak a különlegesebb megjelenéshez, ráadásul az említett neccbetétes kivitel sokat enged láttatni, így vált igazán egyedivé. 

Ne feledkezzünk meg a Svenjoyment pénisztartós nyitott tangáról sem, amely egy pántos verzióban gyártott darab. A külön pántokkal ellátott férfi alsó a heréknek és a pénisznek egyaránt kényelmes helyet ad. Kell ennél több az erotikus megjelenéshez?

Különleges alsók ajándékba

Az ünnepek alkalmával mindig előkerülnek a piros darabok, a Mikulásos kivitelek, illetve a hölgyeknek gyártott szexi modellek egyaránt. Az Obsessive karácsony Mr. Claus szett tökéletes választás lehet akár ajándékba is, ami nem túl sokat mutat, mégis sejteti, hogy mit is rejt a csomag. A fényes anyagból gyártott boxernadrágot két rugalmas pánttal egészítették ki, amely biztosan a helyén tartja az alsót. A méretre állítható tartó tulajdonképpen egy hózentróger, ám sokkal szexibb és erotikusabb, mint a hagyományos változat. Ha pedig mindez még nem lenne elég, akkor a szett tartalmaz egy ünnepi sapkát is, amelytől az urak még vonzóbbak lehetnek. Érdemes tehát meglepni őket egy karácsonyi összeállítással, ami végre nem egy pizsama vagy egy meleg pulóver.

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!