Elhagyna a fiúd, ha meghíznál? Meghökkentő kutatási eredmények

Elhagyna a fiúd, ha meghíznál? Meghökkentő kutatási eredmények

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Elhagyna a fiúd, ha meghíznál? Meghökkentő kutatási eredmények

Ha felszednél pár kilót

A párkapcsolat hízlal, ez bizonyított tény. A sok közös vacsora és filmnézés közbeni nassolás mindkét fél számára plusz kilókat jelent, mi, nők azonban sosem panaszkodunk, ha párunk egy kis pocakot növeszt, hiszen azzal együtt szeretjük. Nos, a férfiak azonban közel sem ilyen elnézőek, ha a mi testünkről van szó.

Egynegyedük ugyanis azt mondta, hogy nem maradna együtt barátnőjével, ha az több mint 14 kilót felszedne.

Ha megbetegednél

Ugyan az oltárnál arra esküszik fel a pár, hogy egészségben és betegségben is kitartanak egymás mellett, de ezt nem mindenki gondolja elég komolyan. Megesik, hogy a pár egyik tagját súlyos, de nem halálos betegséggel diagnosztizálják.

Aki nem omlik össze és megtanul együtt élni betegségével, továbbra is boldog lehet, a férfiak 17 százaléka viszont állítása szerint nem maradna beteg párja mellett.

Ha a pár női tagjának halálos betegsége lenne, a férfiak 15 százaléka hagyná ott.

Ezek elég kijózanító számok és itt is élesen kiütközik a nemek közötti különbség, ugyanis – mindkét esetben – a nőknek mindössze 7 százaléka tenné ugyanezt.

Ha nyilvánosan megaláznád

A kutatás sajnos nem tért ki arra, hogy ez egészen pontosan mit jelent, vélhetőleg azért, mert az, hogy valaki számára mi lealacsonyító vagy megalázó, az személyenként merőben változik.

A férfiaknak viszont csaknem a fele, 47 százaléka vallotta azt, hogy egyből elhagyná partnerét, ha az ezt tenné vele.

A társaságban való kioktatás, vagy a mások előtt való veszekedés sosem elegáns, de komolyabb következményei lehetnek, mint azt eddig gondoltuk.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást