5 idézet, ami segít felállni, ha padlóra kerültél és semmi kiutat sem látsz

Berényi Nóri
Írta: ,

Néha mind érezzük úgy, hogy padlóra kerültünk és nem látjuk a kiutat, de ilyenkor már egy jó szó is nagy segítség lehet és elég nagy motiváció ahhoz, hogy felkelj és tovább folytasd az életedet. Összegyűjtöttük neked azokat az idézeteket, melyek erőt adnak majd a folytatáshoz, ha az élet pillanatnyilag padlóra küldött.

Rocky Balboa Kép forrása: tumblr.com, 80slove

„A világ nem csak napfény és szivárvány. Ez egy kegyetlen, undok hely, és bármilyen tökös srác vagy, térdre kényszerítenek, ha hagyod, és soha nem engednek felállni. Bírni kell a pofont, és muszáj menni tovább, csak így lehet győzni. Ha tudod, hogy mit érsz, menj és küzdj meg azért, ami jár, és közben viseld el a pofonokat!”

Amikor kitűzöl magad elé egy célt, számítanod kell rá, hogy az út során érnek pofonok, amiket muszáj állnod ahhoz, hogy végül valóra váltsd az álmaidat. Senki nem fog úgy küzdeni az álmaidért, mint ahogyan te tehetnéd, szóval ne mástól várd a küzdelmet, csak magadtól. Ne félj a harctól, ettől csak erősebb leszel.

Oprah Winfrey Kép forrása: mindbodygreen.com

„Minden idők legnagyobb felfedezése, hogy az ember meg tudja változtatni a jövőjét pusztán azáltal, hogy megváltoztatja a hozzáállását.”

Amikor nem látod a kiutat a jelenlegi élethelyzetedből, akkor az azt jelenti, hogy még megragadtál valami régiben, valami rosszban, ami már nem a te javadat szolgálja. De nem kell ennek így folytatódnia.

Ha megváltoztatod a hozzáállásodat és a gondolkodásodat, akkor végül ott találhatod magad, ahol lenni szeretnél.