Így nyerheted el a Halak szerelmét

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Így nyerheted el a Halak szerelmét

Sorozatunk következő részében a titokzatos Halakat ismerhetjük meg közelebbről. E jegy szülöttei szinte mindig kétkedést ébresztenek az emberekben, részben emiatt olyan nehéz közel férkőzni hozzájuk. Na de hogyan hódíthatsz meg egy ilyen ellentmondásos férfit?

A Halakon nehéz kiigazodni, és ez bizony szerelmi életükre is igaz. Ami kezdetben izgalmas és vonzó egy ilyen típusú férfiban, az egy tartalmas kapcsolatban általában kifejezetten idegesítő tud lenni.

Márpedig, ha nem sikerül alaposan meghódítani egy Halak férfit, aligha várhatod el tőle, hogy megnyíljon előtted. Ám, ha sikerre viszed a terveidet, számolhatsz egy megértő, törődő, érzelmes, érzékeny férfival.

A Halak már-már hősies lovagokként viselkednek, ha fülig szerelmesek, azonban rendkívül ábrándos lelkek, így a sokkal inkább realista, határozott nők aligha lesznek kiegyensúlyozottak és boldogok ilyen partner oldalán.

 

Milyen nőket kedvel? Kép forrása: 500px.com

Elképzelhetetlennek tartja, hogy bármilyen kapcsolat szerelem nélkül is működjön, ezért számára elsődleges, hogy a testi, intellektuális vonzalom meglegyen. Tehát azokat a nőket kedveli, akik nem csak fizikailag, hanem lelkileg is megragadják.

A Halak számára nem elegendő egy bájos arc, vagy egy formás test, ők az egész nőt akarják. Elvárja, hogy jókat lehessen beszélgetni veled, a legkevésbé lényeges dolgokról éppúgy, mint a mélyenszántó gondolatokról.

Szereti, ha kiszemeltje nem nyitott könyv, hanem hozzáhasonlóan különleges, érdekes természet.

Ekkor ellenállhatatlanul kíváncsivá válik, és mindent megtesz azért, hogy a titokzatosság végére járjon, és kiderítse, ki lakozik a különleges tulajdonságok mögött.

 

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!