Így nyerheted el a Halak szerelmét

Írta: ,

Sorozatunk következő részében a titokzatos Halakat ismerhetjük meg közelebbről. E jegy szülöttei szinte mindig kétkedést ébresztenek az emberekben, részben emiatt olyan nehéz közel férkőzni hozzájuk. Na de hogyan hódíthatsz meg egy ilyen ellentmondásos férfit?

1/5 Milyen a szerelme?

A Halakon nehéz kiigazodni, és ez bizony szerelmi életükre is igaz. Ami kezdetben izgalmas és vonzó egy ilyen típusú férfiban, az egy tartalmas kapcsolatban általában kifejezetten idegesítő tud lenni.

Márpedig, ha nem sikerül alaposan meghódítani egy Halak férfit, aligha várhatod el tőle, hogy megnyíljon előtted. Ám, ha sikerre viszed a terveidet, számolhatsz egy megértő, törődő, érzelmes, érzékeny férfival.

A Halak már-már hősies lovagokként viselkednek, ha fülig szerelmesek, azonban rendkívül ábrándos lelkek, így a sokkal inkább realista, határozott nők aligha lesznek kiegyensúlyozottak és boldogok ilyen partner oldalán.

 

Milyen nőket kedvel? Kép forrása: 500px.com

2/5 Milyen nőket kedvel?

Elképzelhetetlennek tartja, hogy bármilyen kapcsolat szerelem nélkül is működjön, ezért számára elsődleges, hogy a testi, intellektuális vonzalom meglegyen. Tehát azokat a nőket kedveli, akik nem csak fizikailag, hanem lelkileg is megragadják.

A Halak számára nem elegendő egy bájos arc, vagy egy formás test, ők az egész nőt akarják. Elvárja, hogy jókat lehessen beszélgetni veled, a legkevésbé lényeges dolgokról éppúgy, mint a mélyenszántó gondolatokról.

Szereti, ha kiszemeltje nem nyitott könyv, hanem hozzáhasonlóan különleges, érdekes természet.

Ekkor ellenállhatatlanul kíváncsivá válik, és mindent megtesz azért, hogy a titokzatosság végére járjon, és kiderítse, ki lakozik a különleges tulajdonságok mögött.

 

Ezekkel biztosan elriasztod Kép forrása: stephaniesunderland.com

3/5 Ezekkel biztosan elriasztod

Imádja, ha az ismerkedés felér egy szappanoperával, ugyanis végtelenül érzelmes, romantikus jegy.

Ebből adódik az is, hogy valódi „hős szerelmes”, tehát, ha érzelmei nem adottak, nem vonzódik hozzád, akkor sajnos teljesen esélytelen, hogy meghódítsd.

A nyomulást, erőszakos kezdeményezést nem tűri, hozzá gyengéden, óvatosan kell közelíteni – sőt, szerencsésebb, ha teljesen ráhagyod a kezdeményezést, és főleg nem tárulkozol ki idő előtt (sem lelkileg, sem fizikálisan).

Érzékeny látásmódjának köszönhetően ő már akkor felfedezi, hogy vonzódsz hozzá, amikor te azt még nem is realizáltad. Emiatt igen nagy eséllyel számolhatsz azzal, hogy a Halak kezdeményezni fog nálad, ha hasonló érzéseket táplál irántad.

 

Ezzel viszont garantáltan megfogod Kép forrása: edenstrader.com

4/5 Ezzel viszont garantáltan megfogod

Szereti, ha nem sürgeted, nem akarod mindenáron kiismerni, szívesen veszi, ha fokozatosan csepegtethet érzelmeiből, így minden napra jut valami újdonság, érzékiség, apránként, részletesen ismerhetitek meg egymást.

A Halak férfi imádja a kiegyensúlyozottságot és a biztonságot, egy határozott, de nem túl erős természettel tehát jó esélyed van nála.

Amint arról már szó volt, imádja a romantikát, így felhívhatod magadra a figyelmét, ha nőiesen, de visszafogottan öltözködsz.

A kedvesség ugyancsak a gyengéje, és nem csak akkor, ha rá irányul: amennyiben segítesz a környezeteden, törődsz másokkal, egész biztosan felkelted az érdeklődését.

 

Mit vár el a kapcsolatban? Kép forrása: cassidybrookeblog.com

5/5 Mit vár el a kapcsolatban?

Elvárja, hogy biztos alapokon álljon a házassága éppúgy, mint a családi élete. Ez messze nem csak anyagiakat jelent számára, hanem – sőt, jóval inkább – érzelmeket.

Ideális, gondoskodó családapa, aki szívesen van a gyerekeivel, és aki vetekszik velük, ha fantáziáról van szó. A szerelem számára olyasvalami, ami titokzatos és érdekes, ezért mindent megtesz azért, hogy a legapróbb részletét is felfedezze.

Egyetlen probléma akkor adódhat, ha úgy érzi, teljesen kiismerte partnerét, érzelmi világát, és már nem tud számára újat mutatni. Ekkor előfordulhat, hogy máshol keresi tovább az intenzivitást, tehát törekedned kell rá, hogy érdeklődését sok-sok év után is fenntartsd.