Így hódíthatod meg a Halak jegyű férfit, hogy fülig szerelmes legyen beléd

Így hódíthatod meg a Halak jegyű férfit, hogy fülig szerelmes legyen beléd

Címlap / Életmód / Ezotéria / Így hódíthatod meg a Halak jegyű férfit, hogy fülig szerelmes legyen beléd

Milyen a szerelme?

A Halakon nehéz kiigazodni, és ez bizony szerelmi életükre is igaz. Ami kezdetben izgalmas és vonzó egy ilyen típusú férfiban, az egy tartalmas kapcsolatban általában kifejezetten idegesítő tud lenni. Márpedig, ha nem sikerül alaposan meghódítani egy Halak férfit, aligha várhatod el tőle, hogy megnyíljon előtted. Ám, ha sikerre viszed a terveidet, számolhatsz egy megértő, törődő, érzelmes, érzékeny férfival.

A Halak már-már hősies lovagokként viselkednek, ha fülig szerelmesek, azonban rendkívül ábrándos lelkek, így a sokkal inkább realista, határozott nők aligha lesznek kiegyensúlyozottak és boldogok ilyen partner oldalán.

Milyen nőket kedvel?

Elképzelhetetlennek tartja, hogy bármilyen kapcsolat szerelem nélkül is működjön, ezért számára elsődleges, hogy a testi, intellektuális vonzalom meglegyen. Tehát azokat a nőket kedveli, akik nem csak fizikailag, hanem lelkileg is megragadják.

A Halak számára nem elegendő egy bájos arc, vagy egy formás test, ők az egész nőt akarják. Elvárja, hogy jókat lehessen beszélgetni veled, a legkevésbé lényeges dolgokról éppúgy, mint a mélyenszántó gondolatokról.

Szereti, ha kiszemeltje nem nyitott könyv, hanem hozzáhasonlóan különleges, érdekes természet. Ekkor ellenállhatatlanul kíváncsivá válik, és mindent megtesz azért, hogy a titokzatosság végére járjon, és kiderítse, ki lakozik a különleges tulajdonságok mögött.

Ezekkel biztosan elriasztod

Imádja, ha az ismerkedés felér egy szappanoperával, ugyanis végtelenül érzelmes, romantikus jegy. Ebből adódik az is, hogy valódi „hős szerelmes”, tehát, ha érzelmei nem adottak, nem vonzódik hozzád, akkor sajnos teljesen esélytelen, hogy meghódítsd.

A nyomulást, erőszakos kezdeményezést nem tűri, hozzá gyengéden, óvatosan kell közelíteni – sőt, szerencsésebb, ha teljesen ráhagyod a kezdeményezést, és főleg nem tárulkozol ki idő előtt (sem lelkileg, sem fizikálisan).

Érzékeny látásmódjának köszönhetően ő már akkor felfedezi, hogy vonzódsz hozzá, amikor te azt még nem is realizáltad. Emiatt igen nagy eséllyel számolhatsz azzal, hogy a Halak kezdeményezni fog nálad, ha hasonló érzéseket táplál irántad.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást