Szőr, ugráló mellek? 6 dolog, ami nem zavarja a pasikat szex közben

Szőr, ugráló mellek? 6 dolog, ami nem zavarja a pasikat szex közben

Címlap / Szerelem / Szex / Szőr, ugráló mellek? 6 dolog, ami nem zavarja a pasikat szex közben

Hogy virágillatú vagy-e odalent

Amennyiben tényleg olyan illatot árasztasz, mint egy hatalmas csokor friss liliom, előbb ad okot az aggodalomra, mint a természetes szag.

Te talán minden összebújás előtt aggódsz egy sort, hogy vajon mit fog gondolni a déltáji viszonyokról a délceg lovag, neki azonban szent meggyőződése: a muffnak legyen muff-illata. Mivel nem valószínű, hogy a kedvenc gyertyaboltodban kanszagú terméket is találsz, ezért nagyjából döntetlen az állás.

Közvélemény-kutatások egyébként bizonyítják, hogy a pasiknak vagy kifejezetten tetszik a szeméremajkak környékének aromája, vagy teljesen semlegesnek találják – persze, alapfeltétel az ápoltság, ami napi egy-két tisztálkodást jelent. Ne akard tehát a bugyidba fújni az összes létező illatszert!

Hogy van-e prémed

A fanszőrrel kapcsolatban csak egyetlen szabály létezik: hordd úgy, ahogy neked jólesik. A partnerednek valószínűleg a legkevésbé sem számít majd, hogy simára vikszolt vagy dzsungelkörülmények között kell boldogulnia, amíg azt érzi és látja, hogy harmóniában vagy önmagaddal.

Persze, bizonyos helyzetekben alku tárgyát képezheti közöttetek, hogy milyen fazont láttok a másikon a legszívesebben – de fölösleges halálra aggódnod magad a témán, elvégre még egyetlen fickóról sem tudunk, aki szőrnyeléstől hunyt el, vagy esetleg szívrohamot kapott, miután meglátott egy teljesen csupasz vénuszdombot.

Ha még nem találtad meg a számodra tökéletes formát és sűrűséget, bátran kísérletezz a módszerekkel!

Hogy túl nedves vagy

Legszívesebben törölköző kíséretében bújnál ágyba, mert annyira szégyelled a tested természetes és csodálatos folyamatait? Pedig a nedvesedést aztán végképp nem kell a partnered elől rejtegetni! Kezdjük ott, hogy a férfiak fogalomtárában nem létezik a „túl nedves” szókapcsolat, hacsak nem medenceszexre gondolnak egy óceánjáró hajón – bár lássuk be, az sem lehet utolsó.

Ha tudnád, hányan örülnének annak, hogy nincs szükségük síkosítóra…! Ja, és a pasiknak kifejezetten sikerélményt nyújt, hogy ilyen látható-érezhető hatással vannak rád.

Amennyiben mégis menthetetlenül zavar a dolog, kezdjétek a zuhany alatt vagy a kádban, hogy kellőképpen feloldd a gátlásaidat!

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást