A Pinterest megjósolta: ezek a trendek lesznek nagyon népszerűek 2021-ben

A Pinterest megjósolta: ezek a trendek lesznek nagyon népszerűek 2021-ben

Címlap / Stílus / Divat / A Pinterest megjósolta: ezek a trendek lesznek nagyon népszerűek 2021-ben / 2. oldal

5. Bolyhos papucsok

A papucsokról ritkán beszélünk, ha cipőtrendekről van szó, pedig valljuk be, mindannyiunk szekrényében lapul legalább egy flip-flop. Úgy fest, idén nem csak ez lesz népszerű a lábbelik körében, a Pinterest szerint ugyanis a bolyhos papucsok ugyancsak egyre nagyobb érdeklődést váltanak ki az emberekből. Bár elsősorban valószínűleg ez otthoni viseletet takar, az biztos, hogy a téli szezonban nincs jobb egy pihe-puha lábbelinél!

 

6. Bármi, ami túlméretezett

Ahogy említettük is korábban, a túlméretezett pulcsik nagy divatnak ígérkeznek idén, de a Pinterest szerint ebből a szórásból a többi ruhadarab sem marad ki. Azaz jöhetnek majd az oversize nadrágok, sálak, kabátok, vagy lényegében bármi, mert az elmúlt évek egyik kedvenc trendje egyelőre nem megy sehova.

 

+1. Ami a szépségápolást illeti

A divat mellett azért pár szóban a szépségápolásra is rátérnénk, hiszen a Pinterest azt is megjósolta, ezen a téren mi lesz felkapott idén. Úgy vélik, 2021-ben a természetesen ragyogó bőr iránti érdeklődés biztosan megnő majd.

Az arcjóga gyakorlatoknak és a természetes sminkeknek is nagy sikert jósolnak. Az idei stílusú körmök, valamint a hangulatjeles manikűrminták várhatóan nagyot futnak majd idén, akárcsak az indie- és a pillangó hatású sminkek.

 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást