2021 legjobb makeup-trendjei: skinimalizmus és szivárvány-smink

2021 legjobb makeup-trendjei: skinimalizmus és szivárvány-smink

Címlap / Stílus / Arc / 2021 legjobb makeup-trendjei: skinimalizmus és szivárvány-smink

Nézzük, miket tartogat nekünk az idei divat a sminkek terén!

1/6. Skinimalizmus – ragyogó bőr kevés alapozóval

A maszk-szerű, matt alapozók ideje lejárt, mert idén az alig-fedő, szinte átlátszó termékeket fogjuk előtérbe helyezni és ezáltal a „minimalista bőrt”. Az elmúlt hónapokban Pinteresten négyszer annyian kerestek rá arra a kifejezésre, hogy „természetesen ragyogó arcbőr” és kétszer annyian arra, hogy „természetes hétköznapi smink””, ez pedig mindent elmond arról, mi lesz idén a trend.

Könnyed, nem teljes fedést biztosító alapozó, erőlködés nélküli megjelenés és szép, sima alapot biztosító alapos bőrápolás, ez a „skinimaliznus”.

A természetesen ragyogó arcbőrt „delfin bőrnek” is hívják, melyet a kedves tengeri emlősök tükörsima, nedves bőre ihletett. A leheletfinom alapozó vagy színezett hidratálókrém használata a kulcsa ennek a finom ragyogásnak, amit folyékony highlighterrel tehetsz még csillogóbbá. 

 

 

2/6. Rainbrows, azaz szivárvány szemöldök

A szemöldök évek óta igencsak előtérben van az arc sminkelésénél ami nem csoda, hiszen ez adja meg az arc szép keretét. Fontossága 2021-ben sem fog csökkenni, sőt. Még mindig a viszonylag vastag, határozott szemöldök lesz divatban, különös tekintettel a gót-stílusú fekete, élesen ívelt változatra, ami népszerű lesz.

Újra divatos lesz az egészen világosra kiszőkített szemöldök is, de a legmókásabb trend minden bizonnyal a több színben pompázó változat lesz. A szivárvány íve és színei ihlette szemöldök izgalmas és mókás sminkötlet, de tudni kell viselni. 

 

 

3/6. Színek-színfoltok

2021 makeupjai nem szűkölködnek majd élénk árnyalatokban, a Z-Generáció ugyanis odavan az „indie beauty-ért’, azaz a független, laza divat-trendekért. Ezt a módit fiatalosság és a merész színek, buggyos farmernadrág, szakadt póló és az emojik által inspirált smink és körömdíszítés jellemzi.

A szem belső sarkában egy kis élénk színpötty vagy akár pillangót idéző makeup lesz a fiatalok kedvence idén. 

 

 

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»