A Pinterest megjósolta: ezek a trendek lesznek nagyon népszerűek 2021-ben

A Pinterest megjósolta: ezek a trendek lesznek nagyon népszerűek 2021-ben

Címlap / Stílus / Divat / A Pinterest megjósolta: ezek a trendek lesznek nagyon népszerűek 2021-ben

Nem titok, hogy 2020-ban a mackónadrág volt a kedvenc ruhadarabunk, de ha hihetünk a Pinterest 2021-es jóslatainak, idén végre egészen új ruhadarabok kerülnek reflektorfénybe. A sportos és elegáns öltözködés időszaka vár ránk, ami egyszerre ideális munkába, otthonra és kirándulásra is!

1. Habkönnyű kardigánok

A pulóverek között előreláthatólag kiemelkednek majd azok a darabok, amelyek pihe-puha anyagokból készültek, és lazább fazont képviselnek. Ez nem csak arra utal, hogy csinos lesz a 2021-es kardigán-trend, de egyúttal kényelmes is, hiszen nem kell attól félned, hogy túl szorosan rád feszül majd az anyag!

 

2. Pamut jumpsuit

Az overálok néhány éve ismét visszatértek a köztudatba, és szinte mindenki beszerzett magának egyet a tavaszi-nyári időszakra. Ez idén sem lesz másképp, a Pinterest szerint ugyanis 2021-ben ismét nagy figyelem övezi majd ezeket a darabokat. Ezúttal a pamutból készült jumpsuitok hódítanak igazán. Nem meglepő, hiszen ez olyan kényelmes, mint egy jól megválasztott pizsi, márpedig ki ne akarná jól érezni magát a ruhájában egész nap?

 

3. Oversize pulcsik

Nem csak a habkönnyű pulóverek lesznek felkapottak idén a Pinterest szerint! Az oldal úgy véli, hogy 2021-ben is nagy figyelmet kapnak majd a sportosabb vonalat képviselő nők, és a túlméretezett pulcsik sok helyen visszaköszönnek majd. Ne lepődj meg, ha idén többször is szembejönnek veled az emberek oversize pulóver-csizma kombinációban!

 

4. Festett farmer

A te nagyszüleid is meséltek arról régen, hogy tiniként gyakran festették át a megunt ruhadarabjaikat? Bár ma már a ruhafestés kevésbé népszerű tevékenység, a Pinterest szerint idén ez változhat. Úgy vélik, kifejezetten divatossá válik a festett farmer. Jó módszer ez arra, hogy azokat a szekrény mélyén tárolt nadrágjaidat, dzsekijeidet, amelyek kimentek a divatból, felturbózd egy-két saját készítésű mintával!

 

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»