3 napi diétás menü ötlet, ha egészségesen szeretnél fogyni

3 napi diétás menü ötlet, ha egészségesen szeretnél fogyni

Címlap / Életmód / Táplálkozás / 3 napi diétás menü ötlet, ha egészségesen szeretnél fogyni

Az egyik legnehezebb része mikor egészséges életmódra szeretnénk váltani, hogy betartsuk az étkezési alapelveket. Én eleinte szinte minden tanácsadómtól, edzőmtől és jóakaró barátomtól megkaptam a fejtágítást, hogy tervezzek előre! Természetesen bólogatva hallgattam végig az összes hegyibeszédet, majd elfordulva megforgattam a szemem, és legyintettem az egészre.

Ugyan miért segít az, ha előre tervezem minden hétre az étkezéseimet? Egyáltalán honnan tudjam szombat este, hogy következő hét szerdán mit ennék szívesen? Aztán a saját bőrömön megtanulva rájöttem, hogy a tervezés bizony hatalmas segítség, de nyugi, nem kőbe vésett szabály! Inkább csak egy útmutatás, ami mentén sokkal könnyebb improvizálni, ha valami nem jön össze, mint ott állni a bolt közepén korgó hassal, azon tanakodva, mit faljatok fel először.

Azért, hogy kicsit megkönnyíthessem a kezdők/újrakezdők helyzetét, elhoztam 3 napi menü ötletet, amik jó alapul szolgálhatnak, ha semmi nem jut eszünkbe hirtelenjében! Vannak közötte vegán, mentes és „normál” ételek is, hogy mindenki megtalálhassa a fogára valót! Ha a fő étkezések között megéheznél, ropogtass egy maréknyi mandulát, egyél meg egy narancsot, vagy csinálj egy laza turmixot!

A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!
«Előző
1/9
Következő»

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!