Íme a csillagjegyek kedvességük szerint. Te melyik listán vagy?

Íme a csillagjegyek kedvességük szerint. Te melyik listán vagy?

Címlap / Életmód / Ezotéria / Íme a csillagjegyek kedvességük szerint. Te melyik listán vagy?

A legkedvesebb csillagjegyek:

Mérleg

Egyértelmű, hogy a Mérleg vezeti a listát, hiszen ő az, aki tényleg mindig mindent megtesz annak érdekében, hogy mások boldogok legyenek. Kibékít, vígasztal, egész életében a harmóniára törekszik és csak akkor elégedett, ha környezetében mindenki kiegyensúlyozott. Talán túl kedves is, hiszen a saját érdekeit sokszor háttérbe szorítja. 

Halak

A Halak olyan tündéri személyiség, aki az önzetlenség mintaképe: egyszerűen jó érzéssel tölti el, ha másokon segíthet.

Kedves, segítőkész és amennyire csak lehet, konfliktuskerülő. Irtózik a negativitástól, vallja, hogy kedvességgel sokkal többet lehet elérni mint a törtetéssel, és eszerint éli életét.

Oldalak: 1 2 3 4 5

»

19 hozzászólás

 • Bia
  2020.11.04., 00:57

  Bocsánat, de aki a cikket írta, nagyon nincs a megfelelő mélységig risztában a csillagjegyek legbelső tulajdonságaival! A vízöntő, bika, de leginkább a szűz leírása egyenesen nevetséges.

  Válasz
  • Réka
   2020.11.04., 02:48

   Maga a horoszkóp is nevetséges 😂 nem kell készpénznek venni, minden ember más és más, nem lehet őket bekategorizálni.

   Válasz
   • Bia
    2020.11.18., 13:14

    Magának az asztrológiának van értelme, nem véletlenül volt már az ókori Hellászban tudományág, ugyanúgy tényekre alapul, mint a matematika, de a gagyi horoszkóp utánzatok, amik az asztrológiára támaszkodva próbálnak adni irányelveket, visszataszítóak. A csillagjegyed sokmindenre van kihatással, lehet nagyjából csoportosítani a különböző személyiségtípusokat, de ez a konkretizálás nevetséges.

    Válasz
   • F.Zsé
    2021.01.13., 16:16

    Van a horoszkópban igazság, de én sem hiszem el, totálisan amit leírnak. Van amikor találó, de mindenki más. Van egy alap, ez legyen most a horoszkóp, de egy trauma sokat számít, milyen lesz a személyisége az embernek. Véleményem szerint az Enneagramm tudja a legpontosabban behatárolni, a személyiségét, de az se totálisan pontos, mert hát ugye minden ember más.

    Válasz
 • Bérczi Erika
  2020.11.04., 09:28

  Nagyon sértő,vérlázitó egy-egy
  Skorpió jellemzés,milyen alapon
  kiáltják ki hogy a főggonosz csakis a Skorpió !
  Erika

  Válasz
  • Melinda
   2020.11.04., 19:56

   Én is az vagyok, hagyd a francba nevess rajta….. Az a lényeg Te mit gondolsz Magadról, meg a közvetlen környezeted

   Válasz
  • kaktusz55
   2020.11.17., 08:54

   igy is van skorpio vagyok vannak hibaim ,nem is keves,atlatok az embereken azert nem szeretnek,megis adtam sanszot olyannak is akit kerülni kellett volna,bezartam az ajtom azota ,utazgatok,nem könnyü,Skorpio kemeny termeszet nem felejt.inkabb egyedül mint olyanokkal akik igy itelkeznek rolunk üdv

   Válasz
 • Ani
  2020.11.04., 11:57

  A mérleg a legkedvesebb? Ezen most jót röhögtem, nem egy emberrel tapasztaltam az ellenkezőjét. Simán a saját érdekeiket nézik csak, a harmónia csak így van meg ja és ha a középpontban vannak természetesen. Mindemellett hatalmas manipulátorok, már már nevetséges szinten. Ennyit a legkedvesebbről 😂🤭 A skorpiók tényleg nem sokat mondanak magukról, de ha megbízható vagy, alapvetően kedves és jó emberek s jó barátok is:)

  Válasz
  • Kamilla
   2020.12.22., 20:00

   A mérleggel kapcsolatban 100%-ig osztom a nézeted!!!🤗

   Válasz
 • Csilla
  2020.11.05., 02:05

  Az én horoszkópom a halak.Nagyon együttérző segitőkész romantikus álmodozó alkat vagyok.A leirtak többnyire jellemzőek rám.A szerelmem aki a férjem lett sok évvel ezelőtt iker volt a horoszkópja.Szinte semmiben nem értett egyet velem./lakás gyerek normális élet/szerencsejáték függő két énje volt,a jobbik énje ritkán jött elő,gyorsan váltott agresszivá.Nagyon szerelmes voltam bele és a hibáit nem akartam látni.Válás lett a vége és mikor valaki azt állította,hogy nem illettünk össze nem akartam elhinni és máig nem tudom elfogadni hogy valaki egy házsságban csak a szenvedélyének éljen a másikat kizárva az életéből.Ezt több év után is képtelen vagyok feldolgozni.

  Válasz
 • Novits de Miló
  2020.11.16., 17:46

  Tisztelt Hozzáértők!
  Valaki meg tudná nekem magyarázni, hogy a csillagjegyem “mije” hat rám, mert én úgy tudom, hogy a csillagoknak van tömege,-gravitációja,- fénye,- sebessége és amiről én még nem tudok. Konkrétan mi befolyásol engem? A válaszokat előre is köszönöm.
  Üdvözlettel: Miló

  Válasz
 • borda tibor
  2020.11.16., 18:06

  Van benne igazság .

  Válasz
 • Merengő
  2020.11.16., 18:59

  A mérleg leírása egyenesen hazugság.
  Egyáltalán nem kedves jegy. Önző és csakis a saját érdekeit nézi. Aki az ő hite szerint tőle kevesebb az egyszerűen lenézi. A harmónia keresés az csak és kizárólag a saját érdekei szerint történik. Másokkal egyáltalán nem keresi a harmóniát, békét. Manipulál a végtelenségig, amíg a saját érdekeit el nem éri.
  A nyilas egy rendkívül bosszúálló jegy, egyáltalán nem kedves ő sem.
  A bakra igaz az állítás, a dühkitörések gyakoriak, ha bántva érzi magát bárki lelkébe belegázol.

  Válasz
  • kaktusz 55
   2020.11.17., 08:48

   Skorpio ? kössz nehezen bocsajtok ? lehet,az elemzesek honnan jönnek ?,erdekelne a cikk iro valoszinü Halak
   Nyilas ,Szüz Kos vicc,de tenyleg idösebb nö vagyok van tapasztalatom ezeknel az Ego a legmagasabb IQt hagyjuk..
   Manipulalas mesterei,

   Válasz
 • bergengót
  2020.12.03., 15:56

  Bármilyen régen csinálják, a horoszkópnak semmi értelme. Az un. csillagjegyek sokszor egymástól ezer fényévekre lévő csillagok a földön elképzelt összetartozását jelölik. Egymásra sincsenek hatással, hátmég emberekre.

  Én skorpió vagyok és állítom kenyérre lehet kenni, megértő, toleráns és kifejezetten kedves vagyok mindenkihez, aki nem ad okot, hogy keményebb legyek. Az igaz, hogy erős hatással vagyok másokra, de azt nem úgy érem el, hogy keménykedek. Bár, ha kell (nagyon ritkán), akkor az sem okoz gondot. Nem véletlenül vagyok negyven egypár éve házas és ma is szeretjük egymás, ha már nem is szerelemmel.

  Eljátszani talán jó a horoszkóp, de valós képet biztsos hogy nem kaphatsz belőle.

  Válasz
 • inci
  2020.12.03., 18:39

  Tyű, az ikreket nagyon eltalálták. Magamra ismertem:DDD

  Válasz
 • Kekecmec
  2020.12.12., 17:24

  Csak az védi a skorpiót, aki nem élt vele!
  Katasztrofális, kiszámíthatatlan gyilkos!
  Jól tükrözi a történet a megbízhatóságát a tanulságos kis mese, a béka esete a folyón átkelni akaró skorpióval, aki megöli a segítőt, mert hajtja a vére!

  Válasz
 • András
  2020.12.22., 18:52

  Az Ex-m nyilas: Kicsapongó, piás, pénzéhes, saját érdekein kívül semmi és senki nem érdekli. Művész-lélek, jó anya, gyarló háziasszony (saját vélemény, és tapasztalat). Nem általánosíttok, “kinek nem inge, ne vegye magára”.

  Válasz
  • Giorgo
   2021.01.07., 16:33

   Ez igaz! A nyilas önző, csak a pénz érdekli, semmi más!!Egoista ,csak saját maga van a középpontban,a másik nem érdekli,csak addig ,ameddig pénzt ad,és luxus életet biztosít!!!
   (sajátz tapasztalat!!)

   Válasz

Írj egy hozzászólást