VIDEO Nyári horoszkóp: Mit hoznak idén nyáron a csillagok?
Clean eating ide vagy oda, az ember lelke, és főleg az ízlelőbimbói vágynak néha egy kis extrára a házi szendvics vagy a csirkemell és párolt zöldség párosítás mellé. A hagymalekvár egy olyan kedvenc, ami végtelenül sok módon felhasználható és még nem találkoztam senkivel, aki ne szeretné. Házi hamburgerhez nyilvánvalóan alapvető hozzávaló, de szendvicsekbe, húsok mellé is kiváló.
Nem csupán a magad kedvére, de ajándéknak is készítheted. Nálam például ez a finomság idén szerepel a saját készítésű karácsonyi ajándékok listáján. Csatos üvegekbe töltve, felcímkézve, felszalagozva fog a fa alá kerülni mindenki csomagjába. De ennél többet erről nem árulhatok el, mert a családom is olvassa a receptjeimet. 🙂
Igazság szerint a recept maga nem túl bonyolult. Két sarkalatos pontja van: az egyik a hagymapucolós, sírós rész az elején, amit el kell viselni. A másik pedig a lassú, türelmes főzőcskézés, ahogy az már a lekvároknál lenni szokott. De valójában elrontani nem lehet.