Párkapcsolat / Szerelem

Nem lesz második randi, ha ezeket a jeleket tapasztalod – Vigyázz, nem egyértelmű!

Nem lesz második randi, ha ezeket a jeleket tapasztalod – Vigyázz, nem egyértelmű!

Nem elég személyes

Nem mindenki szeret azonnal megnyílni az első randevún, de azért valamilyen szinten muszáj belebonyolódnotok a személyes témákba, ha szeretnétek folytatást. Aki viszont már tudja, hogy a második találkozóra nem sok esélyt lát, nem szívesen árul el magáról túl sokat. Ilyenkor inkább általános témákról beszél, esetleg hagyja, hogy te mesélj magadról többet, de közben jó eséllyel alig figyel arra, amit mondasz. 

A hosszú távú tervek

Aki szeretne egy komoly kapcsolatot, legalább egy kicsit azért biztosan utal rá a randevún. Elvégre fontos tudnotok, hogy ugyanazt keresitek-e egymásban! Ha korábban, még a csetes beszélgetések alatt a partnered elmondta, hogy hosszú távra tervez, de a randin már kerülni kezdi ezeket a témákat, akkor valószínűleg mégsem érzi a szikrát kettőtök között.

Ilyenkor ahelyett, hogy megbántana a ténnyel, inkább olyan dolgokról beszélget veled, amelyekkel nem tesz neked hamis ígéreteket. Például a munkátok, vagy a hobbijaitok.

Más nőkről beszél

Hogy mikor beszéljetek először az exekről, valójában helyzetfüggő, és alapjáraton nincs semmi baj azzal, ha megemlíti a volt barátnőjét a randevún. Például elmeséli, miért szakítottak, vagy megoszt egy vele kapcsolatos történetet. Sokszor ez ártalmatlan dolog, és még egy kicsit bele is láthatsz általa abba, túl van-e már a kapcsolaton.

De amikor egy férfi felhozza azt, hogy a munkahelyén az egyik kolléganője oda van érte, vagy megemlít olyan kalandokat, amelyekben más nők kapnak szerepet, úgy valószínűleg csak saját magát szeretné fényezni, és kevésbé érdekli, hogy ez mit jelent egy második randevúra nézve.

Vlada Karpovich/pexels.com

Nehéz odafigyelni

Egy első randin mindenki igyekszik a maximumot nyújtani, és a lehető legjobb oldalát megmutatni. Ezért árul el sokat egy második találkozó esélyeiről az, ha a partnered figyelme elkalandozik közben. Ezt rögtön látni fogod a tekintetéből, amikor mesélsz valamit, de ugyancsak erre utal az, ha időnként megnézi a mobiltelefonját, vagy olyan dologra is rákérdez, amit már elmondtál neki. Ilyenkor általában ő már tudja, hogy nem szeretne még egyszer találkozni.

Egy óra után

Az első randi hossza elég mérvadó, hiszen minél tovább tart, annál esélyesebb, hogy jól érzitek magatokat együtt. Ezért rossz előjel, ha a férfi viszonylag korán befejezi az estét, és egyetlen óra után kéri a számlát.

Ha étterembe mentek például és megvacsoráztatok, biztató jel, ha a kiszemelted egyéb programmal is meg kívánja hosszabbítani a randitokat, és mondjuk meghív még egy koktélra vagy elhív sétálni.

Aki ezzel már nem foglalkozik, hogy második találkozóra sem fog meghívni.

Megkésett üzenet

Az sem mindegy, hogy a randi után kapsz-e tőle üzenetet vagy sem. Persze ahhoz nem kell detektívnek lenni, hogy rájöjjünk, mire utal a rádiócsend, de megesik, hogy már épp letettünk egy újabb találkáról, amikor ír a partnerünk. Ha előtte folyamatosan beszélgettetek, majd a randi után 1-2 napig eltűnt, valószínűleg gondolkodnia kellett, hogy egyáltalán szeretne-e folytatást.

Ha rád írt, de nem tűnik túl lelkesnek, nem kizárt, hogy nem szeretne újra találkozni, ilyenkor pedig jobb, ha elengeded őt, mert legtöbbször csak az idődet vesztegeted vele.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást