Egészség / Életmód

Az 5+1 legjobb válasz olyan sztároktól, akiket hízásuk miatt kritizáltak

Az 5+1 legjobb válasz olyan sztároktól, akiket hízásuk miatt kritizáltak

Aki nő és ráadásul híres is, nem tudja elkerülni azt, hogy külseje ne legyen állandóan a kritika célpontja. Ráadásul nemcsak az újságok elmarasztaló cikkeivel kell szembenézniük, hanem az online világgal is, ahol a névtelenség álcája mögé bújva a kommentelők következmény nélkül oszthatják cseppet sem hízelgő véleményüket. A legnagyobb sérté, amit egy nő kaphat, talán az, ha kövérnek titulálják, hiszen ebben benne van az is, hogy undorítóan néz ki és az is, hogy ez az ő hibája. Azonban nem mindegyik híresség hagyta annyiban, mikor a súlya miatt marasztalták el. Íme a hat legjobb válasz olyan sztároktól, akit hízása miatt kritizáltak

Jennifer Lawrence

A világ egyik legjobban fizetett és egyik legkedveltebb színésznőjét sosem kímélték a testével kapcsolatban, már kiskorában sem. Állítása szerint karrierje elején egy producer azt mondta neki, ki fogja rúgni, ha nem ad le pár kilót:

„Azt javasolták, hogy olyan képekkel motiváljam magam a fogyókúra alatt, amiken szinte meztelen vagyok. Ez megtörtént, de ma már nem engedem, hogy így bánjanak velem. Ha valaki azt meri a fülembe suttogni, hogy „diéta”, egyből elküldöm a fenébe.”

 

Lady Gaga

Ha valaki tudja, milyen az, mikor az ember nagyító alatt van és bármit csinál, elítélik, az Lady Gaga, de sosem hagyta magát.

Mikor 2013-ban egy kommentelő kövérnek nevezte, egy szelfivel válaszolt, amihez odaírta, hogy büszke formás combjaira, majd a végére biggyesztett egy malac-emojit.

Az énekesnő anorexiával és bulimiával is küzdött, de ma már büszke a testére és mindenkinek azt tanácsolja, hogy soha ne másoknak próbáljon megfelelni.

 

Ashley Graham

Ma már lányok millióinak példaképe és korunk egyik szexbombája, de Ashley útja rögös volt a népszerűségig.

Ő volt az első plus size modell, aki a Sport Illustrated címlapján szerepelt és azzal vádolták, hogy az egészségtelen életmódot népszerűsíti a „kövérségével”.

Ashley erre azt nyilatkozta, hogy ő csak a szemét forgatta a kijelentésen és ezek a rosszindulatú megjegyzések nem bántják az érzéseit, viszont tudja, hogy sokan osztják ezt a maradi véleményt és éppen ezért van szükség arra, hogy a szépségipar megváltozzon. Karrierje azóta is szárnyal, úgyhogy igaza lett.

 

Tyra Banks

Ha valaki híres arról, hogy stílszerűen szól vissza a testét kritizálóknak, akkor az a veterán Tyra.

2007-ben jelentek meg róla olyan fotók, amiken látszott, hogy pár kilót felszedett és ugyan még úgy is csinos volt, a média keményen rászállt. Talkshow-jában ugyanabban a fürdőruhában szólt a kommentelőkhöz, amiben a fotókon szerepelt.

Azt mondta, hogy szerencséje, hogy az anyukája erős nőnek nevelte, így van annyi önbizalma, hogy ne éheztesse magát, de akinek valami negatív mondanivalója van a testére, az „Megcsókolhatja a kövér seggem!”

 

Meghan Trainor

Az énekesnő 2016-ban döbbent meg, mikor észrevette, hogy „Me Too” című videoklipjében vékonyabbra photoshopplták a derekát.

Először azt hitte, hogy rajongói változtatták meg a felvételt, de kiderült, hogy ez az ő hivatalos felvétele, ráadásul úgy szerkesztették meg a tudta nélkül, hogy ő maga is részt vett a klip vágásában.

Meghan ezután azt nyilatkozta, hogy ugyan a mai napig szereti a rendezőt, de fel kellett hívnia a Vevo főnökét, hogy minél hamarabb vegye le a videót, mivel az „nem ő.”

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást