Három nap alatt 3 kilót fogytam ezzel a méregtelenítő diétával

Három nap alatt 3 kilót fogytam ezzel a méregtelenítő diétával

Címlap / Életmód / Táplálkozás / Három nap alatt 3 kilót fogytam ezzel a méregtelenítő diétával

Viszlát, farkaséhség!

A grapefruit savanykás-kesernyés ízéből tudhatod, hogy nem kifejezetten magas a cukortartalma, amennyi azonban van benne, az mind gyümölcscukor, ami kíméletesen emeli meg a vércukorszintedet, és fokozatosan is bomlik le, így a hirtelen lezuhanó vércukor nem váltja ki a jól ismert farkaséhség jelenségét.

A másik áldásos hatás, hogy a grapefruit rostjai a gyomorban megduzzadnak, így kellemes telítettség érzetet okoznak, aminek köszönhetően akkor is jól lakottnak érzed magadat, ha kevesebbet ettél.

Hogyan segíti a grapefruit a méregtelenítést?

A grapefruitban rengeteg rost található, amelyek átmossák, megtisztítják a bélcsatornát, így megszabadulhatsz a lerakódott salakanyagtól.

A grapefruitnak enyhe vízhajtó hatása is van, így a méregtelenítést, a vér megtisztítását is elősegíti, miközben a benne található C-vitamin hozzá járul a természetes zsíranyagcseréhez.

Hogyan kövesd a diétát?

A könnyű, szénhidrát- és kalóriaszegény étrendet egészítsd ki naponta legalább kétszer grapefruittal, közben pedig figyelj a megfelelő folyadékbevitelre, hiszen ez elengedhetetlen a méregtelenítő folyamatok hatékony működéséhez!

Egy hasznos tipp: ha a grapefruitról eltávolítod a fehér hártyát, a gyümölcs elveszíti a kesernyés mellékízt, friss, üdítő, szinte édeskés lesz. A dolog kicsit macerás, de ha nem szereted a grapefruit ízét, érdemes kipróbálni.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

1 hozzászólás

  • Rodler László
    2021.06.13., 13:56

    -3kg ból, 2kg víz.

    Válasz

Írj egy hozzászólást