10 tulajdonság, ami vonzóvá teszi a férfiakat

10 tulajdonság, ami vonzóvá teszi a férfiakat

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 10 tulajdonság, ami vonzóvá teszi a férfiakat

Anélkül, hogy tudnák a férfiak, mitől vonzóak, a nők bizony számos tulajdonságukra kitérnek, mielőtt véleményt alkotnak róluk. Bár a női ízlések eltérnek, bizonyos dolgokban minden nő egyetért.

1. Domború formák

Nemcsak a férfiak vonzódnak a nők domború formáihoz, de a nők is a formás férfias idomokat kedvelik. Tehát a férfiaknak is szükségük van alakformálásra.
A legférfiasabb alakformáló sport a kerékpározás, gyaloglás, súlyemelés, fekvőtámasz, úszás stb. A gyakorlatokat azonban nem ajánlott túlzásba vinni, mert a lányok nem szeretik a túl izmos férfiakat.

2. Egészséges ételek

Nem is gondoltuk volna, mennyire kiábrándítja a nőket, ha egy férfi a zsíros cupákokat és pörkölteket részesíti előnyben. A nők felnéznek azokra a férfiakra, akik vigyáznak egészségükre és alakjukra.
Sokkal vonzóbb, ha egy férfi az étteremben könnyű, egészséges vacsorát rendel, mintha magyar szokások szerint jól belakmározna.

3. Jó illat

Amellett, hogy a napi higiéniai előírásoknak meg kell felelniük (zuhanyzás, szappan/tusfürdő használata), a férfiaknak vigyázniuk kell arra is, hogy ne használjanak nagyon erős parfümöt vagy dezodort, inkább a könnyű illatokat viseljék.
A nők kifejezetten taszítónak találják az erős mesterséges illatokat – a hosszantartó, szelíd illatokhoz vonzódnak.

4. Makulátlan fogak

A tisztátalan fogak kiábrándítók, de a büdös lehellet sem jobb. A dohányzó férfiak fogak tekintetén hátrányból indulnak, nekik kifejezetten da kell figyelniük a fogfehérítésre.
Kerülniük kell az erős szagú élelmiszereket, mint a fokhagyma vagy hagyma.

5. Jó séró

A férfias kinézetű frizurákért vannak oda a nők, ritkán találják vonzónak a lófarkakat és a hosszú hajakat. Egy rövid frizura amúgyis sokkal rendezettebb megjelenést ad.
Ha a haj nem elég kezelhető, ajánlott hajzselé vagy hajhab használata. A férfiaknak 2-3 naponta ajánlott hajat mosniuk, egy jó kondícionáló és korpásodás elleni samponnal.

6. Ápolt körmök

A rendezetlen, piszkos, hosszú vagy körömrágástól recézett paták látványa minden nőt hidegzuhanyként ér, főként, ha amúgy vonzódna a férfihoz. Ez az egyetlen részlet is képes rossz fényben feltűntetni a pasikat.
Úgyhogy uraim, szerezzetek be egy ultra-spéci körömvágót (hogy nagyobb élvezettel vegyétek elő), és gondosan ápoljátok körmeiteket!

7. Öltözködés

A divatlapok szerint öltöző fickók lehengerlő első benyomást keltenek. Bár a férfiakat köztudottan nem érdeklik a ruhanemük, a nők számára nagyonis sokat jelentenek.
A legjobb tanács a férfiaknak, hogy mindig tartsanak tiszta, vasalt, jóminőségű klasszikus viseleteket szekrényükben, mert az alap-ruhadarabok soha nem mennek ki divatból. Mindig hordjanak olyan öltözetet, amelyben jól érzik magukat.

8. A testtartás

Ha jó a testtartásod magabiztosabbnak, és fittebbnek nézel ki, tehát jobban… Ezért mindig húzd ki magad, hasat be és vállakat hátra!

9. Magabiztosság

Nem a szemszín vagy a csábos mosoly veszi le a nőket a lábukról, hanem az egészséges önbizalom. Fontos, hogy a férfi tekintete bizalmat és megbízhatóságot sugározzon, mert a nők számára a férfi a támaszt jelenti.
A szuper-hős figura azonban egy nőnek sem jön be, mindig legyen egy férfi önmaga és mosolyogjon őszintén. A lányok mindig azokhoz a férfiakhoz vonzódnak, akik elégedettek önmagukkal és határozottak.

10. Pénzügyi függetlenség

Ez nem azt jelenti, hogy a nők a vaskos pénztárcákra és gyémántgyűrűs pasikra buknak (bár egyes nőket sajnos elvakítanak az anyagiak).
A nőknek érezniük kell, hogy a férfi talpraesett és megvan a magához való esze ahhoz, hogy megteremtse a kényelmes élethez szükséges anyagiakat.
Ráadásul ha a megfelelő nőre talál, aki kiegészíti és támogatja őt mindenben, ővé lehet az égről a csillag is!

VIDEO 10 ecset, ami nélkül lehet sminkelni, de nem érdemes

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!