Még 9 érdekes tény a szexről

Még 9 érdekes tény a szexről

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Még 9 érdekes tény a szexről

Két korábbi cikkünkben már felsoroltunk összesen 18 pikáns információt – de még mindig van néhány raktáron! Ha a fanszőrparóka és a női szexrekorder teljesítményének megismerése után is nyitott vagy az érdekességekre, hát íme.

Csillapítja a fájdalmat

Ismerős az a kifogás, hogy „fáj a fejem, ne most, drágám?” Akkor jól figyelj: a női orgazmus során endorfin, köznyelvi megnevezéssel boldogsághormon termelődik a szervezetben, amely természetes úton mérhetően csillapítja a fájdalomérzetet. Ugye, mennyivel kellemesebb, mint a tabletta?

A legtöbb baba

Fjodor Vasziljev név szerint sosem említett felesége élete során összesen 69 gyermeknek adott életet a XVIII. században. Tizenhat kettős, hét hármas, és négy négyesiker-terhessége volt. A kor statisztikáinak ellentmondva 67 csecsemő megélte a felnőttkort.

A legszexibb szakma

A brit Glamour magazin felmérése alapján az olvasók háromnegyede szokott arról fantáziálni, milyen szexi lenne, ha párjuk tűzoltó-egyenruhába öltözne. Úgy tűnik, az uniformis különös hatással van a gyengébb nemre, mert a rendőrszerelés is előkelő helyen végzett.

Igazságtalan orgazmus

A férfiak háromnegyede, míg a nők 29%-a jut el mindig a csúcsra behatolás útján. Erre mondják, hogy nem a győzelem a fontos, hanem a részvétel. A csajok statisztikájában egyébként nincs benne a csikló izgatásával elért élvezet, és persze az orális szex sem.

Monogám csajok

Szintén egy női magazinos felmérés útján derült ki, hogy a brit hölgyek 75%-a inkább szexelne ugyanazzal a férfival egy egész életen át, mint százzal. Igen, a maradék 25% mind a százat választotta, tehát közöttünk is akadnak kalandvágyóak!

Casanova titka

Giacomo Girolamo Casanova velencei kalandor írásai alapján több mint száz nővel létesített szexuális kapcsolatot. A XVIII. század hódítója külsőre egyáltalán nem volt jó pasi, ezért kortársai valamilyen titokra gyanakodtak a teljesítményével kapcsolatban. Egyesek szerint hipnotizálta, míg mások úgy vélték, egyszerűen elkábította „áldozatait”.

Az első fogamzásgátló

Az ókori Egyiptomban krokodiltrágyát alkalmaztak fogamzásgátló gyanánt, mert természetes spermaölő anyagot tartalmaz. Egyfelől fogalmunk sincs róla, hogyan jöttek rá az anyag eme tulajdonságára, másfelől pedig az alkalmazás nem tűnik sem szexinek, sem praktikusnak…

Reggeli maszturbáció helyett

Dr. John Harvey Kellogg, a teljes kiőrlésű gabonapehely atyja ellenezte az önkielégítést. Forradalmian egészséges reggelijének célja az volt, hogy a jóllakottság érzetével elterelje a figyelmet a bűnös gondolatokról. Ha pelyhet eszel, nem maszturbálsz – valahogy így szólt a feltételezés.

Áll a cövek

A merevedés kellemes és kellemetlen szituációk forrása a férfiak számára. Nőként rejtélyes folyamatnak tűnik számunkra az egész. Éppen ezért érdekes megtudni, hogy naponta átlagosan 11 alkalommal szokás rajta átesni. Gondolj bele, milyen lenne, ha ennyiszer „magától” dudorodni kezdene a nadrágod! Háromrészes cikksorozatunkban összesen 27 érdekes tényt ismerhettél meg a szexszel kapcsolatban. Reméljük, sikerült néhány újdonságot megsúgnunk!

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!