Hogyan tedd otthonosabbá irodádat?

Hogyan tedd otthonosabbá irodádat?

Címlap / Otthon / Dekor / Hogyan tedd otthonosabbá irodádat?

Ha úgy érezd, hogy munkakörnyezeted rideg, akkor tegyél valamit ez ellen! Több apróbb módszer is van, ami a rendelkezésedre áll.

Meghittség

Ha a ridegség, személytelenség ellen szeretnél tenni valamit, akkor a legegyszerűbb, ha beviszel egy családi fotót és kiteszed az asztalodra.
Ha van rá lehetőség, akkor tegyél ki ilyeneket képernyővédőnek is, hogy felvidítsanak szeretteid. 

Élet

Ha munkakörnyezetedbe egy kis zöldet teszel, máris megtöltöd egy kis élettel, és nem lesz olyan rideg az asztalod. Ha bent kaptál virágot, akkor azt ne vidd haza, hanem tedd ki az asztalodra.
Az ajándékozók is örülni fognak és neked is garantáltan javítja majd hangulatodat. 

Smile zászló

Egy egyszerű mosoly jel is jobb kedvre deríthet, ezért ragaszd ki a képernyőd szélére egy hurkapálcából készített zászlóra.
Ha rossz lesz a kedved, csak ránézel és máris kicsit jobb lehet a hangulatod. Ráadásul a szomorkás szomszédnak is elég csak odafordítani 🙂

Idézet

Biztosan neked is van olyan idézet a fejedben, amit nagyon találónak éreztél magaddal kapcsolatban.
Ha csak nagyjából emlékszel rá, keress rá az interneten, nyomtasd kis és tedd ki magad elé, vagy csak tedd a fiókodba, hogy ha kihúzod, elolvashasd. 
Másik tipp, hogy olyan bögrét szerzel be, amelyen inspiráló idézet van, így dupla haszna lesz a bögrének!

Közösség

Biztosan vannak kollégák, akikkel szorosabb a kapcsolatod, mint másokkal, és talán már voltatok is közös programon valahol.
Az itt készült képet tedd ki magad elé, hogy a rosszabb pillanatokban emlékeztessen a munkahelyeddel járó pozitívumokra is. 

Mozgásban

Ha jó a társaság a csoportodon belül, akkor kezdeményezhettek egy olyan dolgot, ami mindig másnál van.
Ez lehet egy játék vagy akár egy vicces sapka, ami mindig más fejére kerül attól függően, hogy kit kell felvidítani vagy ki teljesített a legjobban közületek. 

Tér

Ha mindezt kitetted az asztalodra, akkor már csak egy dologra van szükséged a megfelelő munkakörnyezethez: több térre!
Hogy ez megvalósulhasson, tarts mindig rendet az íróasztalodon, a vicces figurákat, apró semmiségeket inkább egy paravánra tedd. Az okmányokat tartsd inkább fiókban, vagy egy álló mappában.

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!