A 7. ház horoszkópodban a párkapcsolatokért felel. Mit jelent ez a Te csillagjegyedben?

A 7. ház horoszkópodban a párkapcsolatokért felel. Mit jelent ez a Te csillagjegyedben?

Címlap / Életmód / A 7. ház horoszkópodban a párkapcsolatokért felel. Mit jelent ez a Te csillagjegyedben?

Kos

Az önzőséged volt már probléma az előző kapcsolataidban? Nem csoda, hiszen az 1. házat uralod, ami az ego területe.  Ne aggódj, számodra is van megfelelő partner, aki megadja neked a kellő teret és szabadságot. Ideális párod azért van veled, mert élvezi a kalandot és rugalmas. 

Bika

A Bika Szilárd jegy, aki otthonosan érzi magát a 7. házban, hiszen mindig hosszú távra tervez párjával, hűséges és nem fél az elköteleződéstől. A párkapcsolat alapja számodra mindig a bizalom és a stabilitás, de arra figyelj oda, hogy olykor állj készen a kompromisszumra.

Ikrek

Szeretsz ismerkedni és kifejezetten jó is vagy benne, hiszen kíváncsi, magával ragadó személyiséged rendkívül megnyerő.  Kapcsolataidban kulcsfontosságú a kommunikáció és az, hogy partnered intellektuálisan stimuláljon, különben hamar elunod.

Rák

Érzelmes természeted olyan partnert kíván, aki türelmes, odaadó és hajlandó dédelgetni törékeny szíved, csak húzd meg a határt a támogatóként vagy érzelmi mankóként funkcionáló dinamika között. Hajlamos vagy hosszan neheztelni, ha gondjaitok vannak, ezért érdemes alaposan megfontolnod, ki mellett köteleződsz el.

Oroszlán

A 7. ház számodra tele van melegséggel, örömmel és boldogsággal, hiszen odaadó vagy a kapcsolatokban, igaz, visszafelé maradéktalanul elvárod, hogy partnered körülrajongjon. Ne hagyd, hogy a belső bizonytalanságaid megmérgezzék a kapcsolatod.

Szűz

A Szűz a 7. házban saját érdekeit a partnere mögé helyezi és rendkívül gondoskodó a kapcsolatban. Maximalista, aki hajlamos elveszni a részletekben, ezért el kell engednieazt, hogy létezik tökéletes és elfogadnia partnerét olyannak, amilyen. Korábbi csalódásai emlékét nem szabad tovább vinnie.

A cikk a következő oldalon folytatódik. Kattints ide a lapozáshoz >>

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást