Jelentkezzen, akinek nem kihívás változatos és egészséges szendvics-alapokat készíteni zöldségekből úgy, hogy a gyerekek és a család férfi tagjai egyaránt imádják! Adunk pár tippet, hogy ősszel mindenképpen kitörhessünk a vaj–körözött–tömlős sajt unalmas hármasából.
2/6 Gombapástétom
A gombát felvágjuk és hagymával megdinszteljük úgy, hogy a leve teljesen elpárologjon. Amikor meghűlt, sóval, borssal, csipetnyi kakukkfűvel ízesítjük és beledarálunk vagy belereszelünk egy kisebb maréknyi dót (fél kiló gombához).
A masszát botmixerrel összetörjük, majd adunk hozzá egy evőkanálnyi tejfölt és egy csipet puha vajat, a krémes állag eléréséhez.
Aki paprikásan szereti, tehet hozzá édes pirospaprikát vagy egy kanálnyi ajvárt.
Csudafinom szendvicsalap lesz belőle: egy szelet sajttal vagy sonkával, paradicsommal laktató fogást kapunk.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!