Csokoládés ropogtatós

Hozzávalók: 1 bögre étcsokoládé, 2 evőkanál kakaóvaj (vagy más alternatíva), ízlés szerint feltét (granola használata a legegyszerűbb, de megszórhatjuk külön magvakkal is).
Elkészítés: A csokoládét vízgőz felett megolvasztjuk, majd kis adagokban hozzá keverjük a vajat. Mikor kellően krémessé vált a csokoládé, egy sütőpapírral bélelt tepsibe folyatjuk, és vékonyan, kb. 2-3 mm vastagságban elkenjük. Gyorsan megszórjuk a granolával, vagy a kiválasztott magvakkal, aszalványokkal, majd hagyjuk kihűlni és megszilárdulni. Ezután tetszőleges darabokra tördeljük, és már kész is a finom ropogtatni való!
Gyors, egyszerű és olcsó recept, amit akár a gyerekeknek is könnyedén elcsomagolhatunk az óvodába/iskolába tízóraira.
Elkészítés: A csokoládét vízgőz felett megolvasztjuk, majd kis adagokban hozzá keverjük a vajat. Mikor kellően krémessé vált a csokoládé, egy sütőpapírral bélelt tepsibe folyatjuk, és vékonyan, kb. 2-3 mm vastagságban elkenjük. Gyorsan megszórjuk a granolával, vagy a kiválasztott magvakkal, aszalványokkal, majd hagyjuk kihűlni és megszilárdulni. Ezután tetszőleges darabokra tördeljük, és már kész is a finom ropogtatni való!
Gyors, egyszerű és olcsó recept, amit akár a gyerekeknek is könnyedén elcsomagolhatunk az óvodába/iskolába tízóraira.
Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!