Párkapcsolat / Szerelem

30 napos szerelmes kihívás: mutatjuk az első hét feladatait

30 napos szerelmes kihívás: mutatjuk az első hét feladatait

Párkapcsolatban élni éppen olyan, mintha hullámvasutaznánk: egyszer fent, egyszer lent. Néha elképesztően boldoggá tud tenni, máskor teljesen megbetegít a szerelem, az unalmasabb periódusokról pedig nem is beszéltünk… Ahhoz, hogy felturbózzátok kicsit a szürke hétköznapjaitokat, vágjatok bele a 30 napos kihívásba, és figyeljétek, hogyan lobban fel köztetek újra az a bizonyos szikra!

1. nap: Nézzetek farkasszemet

Persze ennek most nem az lesz a lényege, hogy ki bírja tovább pislogás nélkül, hanem az, hogy kicsit jobban egymásra hangolódjatok a többi „feladathoz”. Minden út az első lépéssel kezdődik, ezért ezt se ugorjátok át.

Mindössze annyi a dolgotok, hogy leültök egymással szemben, és megpróbáltok hosszan – legalább 3 percig – egymás szemébe nézni és nem beszélni.

Egy felmérés szerint azoknál a pároknál, akik ezt gyakran csinálják, sokkal mélyebb az intimitás.

2. nap: Közös séta

Próbáld meg felidézni, hogy mikor sétáltatok együtt utoljára csak úgy. Nem azért, mert moziba mentetek, vagy mert levittétek a kutyát, hanem azért, hogy csak együtt legyetek. Valószínűleg ez a kapcsolatotok elejére tehető, igaz?

Most viszont ideje felöltözni és elindulni, hiszen minden adott egy romantikus andalgáshoz: szép, őszi tájak, kellemes időjárás, a séta után pedig egy finom meleg kávéval még jobban feldobhatjátok a randitokat.

Tipp: Menjetek egy olyan helyre, ahol még egyikőtök sem járt, így közösen felfedezhettek új dolgokat.

3. nap: Piknikezzetek

Azt már megírtuk, hogy miért szuper dolog ősszel piknikezni, viszont ha ennek ellenére sincs kedvetek kimenni a hűvösbe, akkor egy estére hagyjátok az étkezőasztalt szabadon, és piknikezzetek a nappali padlóján vagy az ágyban!

A lényeg, hogy ugyanazt csináljátok, mintha egy parkban lennétek.

Ez nem csak jó móka, de ha felrúgjátok kicsit a hétköznapi rutint, azzal sokkal közelebb kerültök egymáshoz is.

4. nap: Hagyj üzenetet

Tekints el kicsit a digitális formától, és hagyd a napközbeni kedves sms-t vagy cuki szelfit.

Ehelyett írj egy post it-re valami kedveset, amit elrejthetsz a pénztárcájában vagy az ételhordó fedelének belső oldalán. Ha pedig a „szeretlek” helyett mondjuk valami olyat írsz neki, amivel tudtára adod, hogy milyen szerencsés vagy, amiért ő párod, még szebbé teheted vele a napját.

Ennek a szokatlan kis apróságnak nem csak örülni fog, de eszébe juttatja azt is, hogy milyen szuper, hogy te vagy az élete párja.

5. nap: Egy kis otthoni projekt

A szokásos hétvégi pihi, bevásárlás vagy főzés helyett csináljatok most valami mást!

Minden pár otthonában van valami, amire sosem jut idő, igaz? Hát akkor most lássatok hozzá! Tegyetek fel képeket a falra, vagy épp rendezzétek át a nappalit.

Így nem csak az otthonotok lesz szebb, de lesz egy szuper, vicces hétvégétek is.

A 30 napos szerelmes kihívás többi hete:

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást