Vedd észre, ha az Oroszlán szerelmes – Néhány jel menthetetlenül lebuktatja

Vedd észre, ha az Oroszlán szerelmes – Néhány jel menthetetlenül lebuktatja

Címlap / Életmód / Ezotéria / Vedd észre, ha az Oroszlán szerelmes – Néhány jel menthetetlenül lebuktatja

A szerelmi életünket nagyban meghatározza, milyen a születési térképünk, ennek kiderítéséhez azonban szükség van a percre pontos születési dátumra és helyszínre. Ez sajnos nem egy könnyen beszerezhető adat… Ha ki akarod deríteni, mit érez a kiszemelted, érdemes először a zodiákusa alapján tájékozódnod – a születési hónapját akár a közösségi oldalán is megtekintheted. A napjegy mindenkinek fontos szerepet tölt be a személyiségét illetően, ezért ebben a cikksorozatban annak járunk utána, a horoszkópunk hogyan árulkodik az érzelmeinkről.

Megdöbbentően magabiztosak

Az Oroszlánok már-már megdöbbentően magabiztosak, és ez csak fokozódik akkor, ha megpróbálják felhívni magukra a figyelmet.

Szinte színpadiassá válik a viselkedésük, teljesen lehetetlen figyelmen kívül hagyni, ha egy Oroszlán próbálja valakinek felkelteni az érdeklődését.

A nehézség tehát nem is az, hogy kiderítsd, mikor flörtöl veled egy Oroszlán, mert ez egyértelmű lesz.

Bár arra hajlamos, hogy mindenkivel kedves és figyelmes legyen, ezért ne gondolj azonnal szerelemre, ha például szívességet tesz neked.

A feladat egy Oroszlán esetében inkább az, hogy észrevedd, mikor hódít szerelemből, és mikor hajt csak „arra”.

 

Szeretnek vadászni

Akadnak olyan férfiak, akik szeretik, ha semmi különösebbet nem kell tenniük a választottjukért, de az Oroszlánok nem tartoznak ebbe a csoportba.

Ők imádnak hódítani és vadászni, miközben szeretik, ha ezért cserébe csodálatot és elismerést kapnak.

Büszkeségük nagyon jelentős, utálják, ha csorba esik rajta, ezért aztán komoly érzelmekről árulkodik, ha kitartóan udvarolnak.

Amennyiben pedig meg is bocsátanak egy félreértést, vagy valamilyen konfliktust, egészen biztos lehetsz benne, hogy az Oroszlán férfi odáig van érted.

Ezzel csak azokat a kiválasztottakat jutalmazzák meg, akik méltó helyet foglalnak el a szívükben.

 

Ajándékok és figyelem

Az Oroszlánok nagylelkűek és segítőkészek, de egy bizonyos határt nem lépnek át a számukra semleges emberekkel.

Alapvetően mindenkiről a jót feltételezik és ezért ők is próbálnak segíteni, de gyakran vannak ezzel kapcsolatosan hátsó szándékaik.

Nem mindig persze, de sokszor azért lépnek fel támogatólag, hogy szükség esetén ők is tudjanak majd kihez fordulni – vannak olyan Oroszlánok, akik komplett szövetségi hálót építenek ki maguk köré ennek a taktikának köszönhetően.

A szerelmet illetően, ha odáig vannak a jelöltért, akkor őt a tenyerükön hordozzák: nincs az az ajándékmennyiség, figyelmesség, randevú meghívás, előzékenység, amit ne vetnének be a cél érdekében.

 

Beadják a derekukat

Az Oroszlánok messze földön híresek arról, hogy tüzes személyiségek, akik irányító típusúak, és akik szeretik az uralmuk alá hajtani a környezetükben élőket.

Nos, ezeknek a megállapításoknak van is alapjuk, éppen ezért árulkodik gyengéd érzelmekről, ha egy Oroszlán enged az uralmából.

Bár időnként olyan kapcsolatba bonyolódik, ahol egyértelműen ő az irányító fél, sok Oroszlán szívesebben él egyenrangú partnerrel: olyasvalakivel, akire fel tud nézni, akit nem kell irányítani.

Ehhez azonban szükség van arra, hogy az Oroszlán – legalább részben – átengedje vezetői szerepét és időnként engedjen a másik akaratának.

Ez számukra minden, csak nem könnyű!

 

Minden mást háttérbe szorít

Az Oroszlánoknak nagyon lényeges a rivaldafény, hogy mások megcsodálják őket, kicsit szerepelhessenek.

Amikor szerelembe esnek, máson sem ügyködnek, minthogy a kiszemeltjük figyelmét megnyerjék – ekkor mindenki más háttérbe szorul, a többség véleménye egyszerűen nem számít.

A szerelemes Oroszlánok az ismerkedés során is így viselkednek már, a későbbiekben azonban ez még feltűnőbbé válik.

Sokan szinte teljesen kivonják magukat a társasági életből, és csak akkor válik fontossá ez az életforma újra, ha már lanyhul a rózsaszín köd.

Egészen addig viszont teljes figyelemmel és odaadással fordulnak szerelmük felé, kizárólag az ő figyelméért hajlandóak harcolni.

 

VIDEO Közvetlen járat Budapestről: ezekkel a látnivalókkal csábít Tirana

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!