Életmód / Ezotéria

Mi a vonzó benned az ellenkező nem szerint? Horoszkópod elárulja!

Vonzódás

Oroszlán

Fontos számodra a megjelenésed, szeretsz jól kinézni, és szereted, ha ezt mások is észre veszik. Így a külsőd lehet az első, ami azonnal vonzalmat ébreszt, ami felkelti a figyelmet, de a személyiséged is kell ahhoz, hogy a vonzás fennmaradjon: szenvedélyességed, önbizalmad, az, hogy látszik, hogy ki vagy békülve önmagaddal, mások szemében is izgalmassá és kívánatossá tesz.

Szűz

Megértéssel és türelemmel fordulsz a környezetedhez, nyitottság és harmónia sugárzik belőled, ez pedig megnyugtatóan hat a környezetedre. Veled nem nehéz elképzelni egy összebújós, takaró alatt kávézó vasárnap reggelt, olyan személy benyomását kelted, aki mellett jó lesz felébredni, és biztonságban, békében telnek majd a mindennapok. Aki csak a közeledbe kerül, szinte biztos, hogy legalábbis elképzeli, milyen lehet veled egy hosszú távú kapcsolat.

Mérleg

A Mérlegeket a legszebb jegynek tartják, de vonzó külsejük mellett a gyors észjárás, a finom humor az, ami kiemeli őket a tömegből. A külső és a belső tökéletes harmóniában áll, így olyan ember vagy, akit azonnal észrevesznek, és amikor beszélgetni kezdenek vele, még többet akarnak megtudni róla. Nem próbálod görcsösen felkelteni a másik nem érdeklődését, finom eleganciád úgyis megteszi ezt, anélkül, hogy neked próbálkoznod kellene.

Skorpió

Szinte izzik körülötted a levegő, annyi benned a szexuális energia és a szenvedély, és ezt a másik nem képviselői is azonnal észre veszik. Lehet, hogy te úgy éled meg, hogy csak egy átlagos hétköznapon mész keresztül, vagy éppen nem is vagy a legjobb formádban, de a kisugárzásod ekkor is elárul: akik éppen párt keresnek, azok azonnal meg fogják érezni, hogy milyen erők szunnyadnak benned.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást