Életmód / Ezotéria

Ez veszélyezteti most a leginkább az egészségedet a csillagjegyed szerint

Kos

A Kosok általában nem sokat teketóriáznak, ha cselekedni kell, akkor ők az elsők, akik ugranak. Mivel gyakran nem gondolod végig, milyen veszélyeket rejt az, amit csinálsz, vagy nem szánsz időt arra, hogy megtaláld a legbiztonságosabb módját a dolgoknak, jegyedből adódóan az egészségedet kisebb-nagyobb balesetek veszélyeztethetik. Vigyázz magadra!

Bien tipp: Mindig szánj egy percet önnyugtatásra. Higgadtan rengeteg bajtól meg fogod óvni magad!

Bika

A Bikák teherbírása legendás, de ez nem jelenti azt, hogy neked ne lennének határaid, egyszerűen csak nem szeretnéd beismerni a létezésüket. A Bikák egészségére a túlfeszített tempó lehet káros hatással, figyelj oda a szívedre és a rendszeres étkezésre!

Bien tipp: Minden nap próbálj időt keríteni saját magadra és határt szabni a teendőidnek. Néhány békés órával levezetheted az egész napos stresszt és újra testi-lelki nyugalomban érezheted magad.

Ikrek

Az Ikrek csapongó természetéhez csillagjegyük szerint gyakran társul ingadozó hangulat és ingadozó vérnyomás is, ami krónikusan alacsony vagy krónikusan magas is lehet. Figyeld a tüneteket, ellenőrizd rendszeresen a vérnyomásodat, és mozogj sokat, ez segít kordában tartani az ereket.

Bien tipp: Törekedned kell lelki békéd egyensúlyban tartására, így kevesebb hangulatingadozásban lesz részed. A konfliktusok azonnali kezelése például jó technika lehet.

Rák

A Rákok hajlamosak elrejteni a valódi érzéseiket, a külvilág felé erősnek mutatják magukat, de belül nagyon is félénkek lehetnek, ez az elfojtás pedig stresszhez, önmaguk belső emésztéséhez vezethet, ami például emésztési panaszokban, gyomorproblémákban jelentkezhet.

Bien tipp: Legyen mindig egy személy, akinek szívesen kiöntöd a szíved. Azzal, hogy beszélsz a problémáidról, jelentősen csökkented a belső feszültségedet.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást