Azt hittem túl vagyok rajtad, aztán megláttalak! Véletlen találkozások hatásai

Azt hittem túl vagyok rajtad, aztán megláttalak! Véletlen találkozások hatásai

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Azt hittem túl vagyok rajtad, aztán megláttalak! Véletlen találkozások hatásai

Túl vagyok rajtad! Vagy mégsem?

Vannak az életben olyan periódusok, amikor minden nagyon szép és jó, szinte bele sem tudunk kötni saját életünkbe. Mikor már elhisszük, hogy ez a nyerő széria életünk végéig kitart, persze mindig történik valami. Létezik az a párkapcsolati mámor, amikor már érezzük a dolog komolyságát, megtesszük a lépéseket a közös élet felé és úgy gondoljuk, hogy megtaláltuk azt a bizonyos nagy Ő-t.

Majd a semmiből összefutunk a régi szerelmünkkel, akit évek óta nem láttunk és, akinek évek óta nem volt lehetősége felzaklatni bennünket. Jön a bizonytalanság, önmagunk és jelenlegi életünk megkérdőjelezése és a kisördög már ott is csücsül a vállunkon. Márpedig a nagy szerelmek örök életünkben felkavaró hatással lesznek ránk.

Mégis olyan jó lenne abban a képzetben élni, hogy tényleg létezik valaki, aki mellett soha többé nem leszünk megkísértve. Ám ezek a (nem) véletlen, rejtélyes találkozások okkal történnek. Összefutva egy régi szerelmeddel, számos érzést kiválthat belőled és a közöny ugynúgy esélyes, mint egy felkavaró érzelmi állapot. Ám utóbbinál muszáj önvizsgálatot tartanod, mert sokszor ezek az érzések fontos üzeneteket hordoznak számodra.

Normális, ha az első pasi az életedben még sok évvel a kapcsolatotok után is heves szívdobogást vált ki belőled, de az kevésbé, ha a jelenlegi kapcsolatodban ezáltal elbizonytalanodsz. A válaszaid rád várnak, neked kell megfejtened az érzéseid üzenetét, viszont semmiképp se hagyd elveszni ezeket, mert évekkel később ugyanúgy visszatérhetnek.

Miért pont Ő?

Ismerős az a szituáció, mikor annyira próbálsz valakit kerülni, hogy végül összefutsz vele valahol? Mindenféle hit nélkül mondhatjuk, hogy ez a fajta vonzás működik az életben és természetesen nem csak a rosszat tudjuk megteremteni magunknak. Egy váratlan, kellemetlen találkozás több üzenetet is tartogathat számodra. Hihetjük, hogy megint szerencsétlenség áldozatai lettünk és ezért botlottunk bele egy nemkívánatos személybe, de ennél eggyel célravezetőbb, ha elhisszük, hogy ilyen hatással vagyunk saját életünkre.

Próbáld ki, hogy nem menekülni próbálsz valaki elől, csupán eldöntöd, hogy elengedsz bizonyos embereket az életedből, békével, harag nélkül.

Így történhet meg az is, hogy még ha egy utcában is laktok, soha nem fogtok találkozni. Aztán van egy másik célja is a (nem) véletlen találkozásoknak, amit már kevésbé tudunk racionálisan megmagyarázni, de köze van a Földön végzett tanulási folyamatunkhoz. Vagyis, hogy vannak emberek, akikkel muszáj találkoznunk. Lehet, hogy egy ismeretlen fog egy olyan sugallatot adni, ami előre visz a munkádban, bemutatni valakinek, aki majd a gyerekeid apja lesz, vagy egyszerűen csak feldobja a napodat egy jó beszélgetéssel.

Bármi is legyen az oka, minden találkozásnak célja van, ezért soha ne zárkózz el senki elől. Soha nem tudhatod, hogy a másik mit tartogat számodra. Az is lehet, hogy valaki által majd türelmet, elfogadást és megértést tanulsz. Ez persze oda-vissza működik, tehát te is okkal csöppensz valaki életébe. Legjobb, ha mindig az érzéseidet és kevésbé a gondolataidat figyeled egy-egy felkavaró találkozás során. Az elméd könnyen tud hárítani, túlmagyarázni dolgokat, a szíved viszont mindig a legőszintébb tanácsadód lesz.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást