Ezt válaszolta a plus-size blogger, mikor beszóltak a nászutas képeire

Ezt válaszolta a plus-size blogger, mikor beszóltak a nászutas képeire

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Ezt válaszolta a plus-size blogger, mikor beszóltak a nászutas képeire

Callie Thorpe 24 éves plus-size divatblogger, akit milliók imádnak vagány, vidám stílusa miatt. A népszerű fiatal író sok mindent megoszt a rajongóival, így természetesen az esküvője után, a nászútról is bejelentkezett.

Nem csak gratulációkat kapott

Callie 2008-ban találkozott a vőlegényével – immáron férjével – a most 26 éves, szintén blogger Daniel Hetheringtonnal. A pár nemrég hivatalosan is összekötötte az életét, és Mexikóba utaztak nászútra. Ahogy azt a legtöbb fiatal tenné, Callie is megosztott jónéhány fotót az utazásról, és sok olyan kép is van, amin bikiniben szerepel.

Míg sokan gratuláltak, és sok boldogságot kívántak nekik, nem meglepő módon gyűlölködő, gúnyos kommentek is érkeztek. Callie több üzenetről is megosztott screenshotokat, ezekben az emberek azt kérdezik tőle, hogy vajon kellett-e zsírt használnia, amikor belepréselte magát az esküvő ruhájába, vagy egyszerűen csak annyit írnak „Mentsük meg a bálnákat!”.

A tökéletes válasz

Szerencsére Callie egy igazi pozitív, lendületes és magabiztos személyiség, akit néhány troll nem törhet le csak úgy. Miután a nászútról hazatértek, a következő üzenetet osztotta meg az oldalán, válaszul az őt pocskondiázó kommentekre:

„Foglalj helyet, és élvezd a műsort, mert ez az én boldog életem.

Szóval túlsúlyom van, és vannak elképesztően remek barátaim, egy nagyszerű állásom, és egy ember, aki szeret engem. Állandó, szerető és törődő társaságom van, akivel utazhatok, akivel nevethetek, és akivel könnyebb elviselni a fájdalmat az élet nehéz pillanataiban. Szomorú, hogy neked csak a haragod és a gyűlöleted van. Úgyhogy nem bánom, hogy kövér vagyok. Inkább legyek túlsúlyos, és tele szeretettel, mint a tökéletesség képe, magányosan. Mégis, ebben az utolsó üzenetben nem küldök neked mást, csak szeretetet és fényt, és remélem, hogy egy napon majd te is kapsz egy csöppnyit abból, amim most nekem van, mert most iszonyatosan magányosnak tűnsz.”

A szuperül megfogalmazott válaszra több mint hétezer like érkezett, és Callie természetesen rengeteg támogatást kapott a 115 ezer követőjétől, csakúgy, mint a férjétől is, aki elmondása szerint könnyekben tört ki a boldogságtól, amikor meglátta őt az esküvői ruhájában.

Callie, aki a Marie Claire-nek is írt egy cikket, megemlíti még, hogy egyáltalán nem tartja magát bátornak, amiért bikinit visel, és erről még a közösségi oldalon is oszt meg képeket. „Jussunk már el arra a pontra, amikor teljesen normális dolog, hogy egy nő fürdőruhát vesz fel a nyaralásán, és nem kell ebből nagy ügyet csinálni” – írja.

Mi pedig nem is tudnánk ennél jobban egyetérteni vele, úgyhogy emeljük kalapunkat, innen is sok boldogságot kívánunk a fiatal párnak, és reméljük, még sokat olvashatunk majd mindkettőjüktől.

Képek forrása: instagram.com

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást