8 vágygyilkos tényező, ami tönkre teheti a kapcsolatodat

8 vágygyilkos tényező, ami tönkre teheti a kapcsolatodat

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 8 vágygyilkos tényező, ami tönkre teheti a kapcsolatodat

Ha a felek már nem kívánják egymást, ott valami baj van, amin érdemes minél hamarabb változtatni. Sokszor megesik, hogy a vágy még megvan, de valamiért mégse jutnak el a szerelmesek az ágyba. Hogy miért van ez? Íme, a leggyakoribb vágygyilkosok!

Szégyenlősség

Mint tudjuk, a férfiak vizuális típusúak. Viszont azt sokan félreértelmezik, hogy csakis a tökéletes modellalkatú nőkkel szeretnek ágyba bújni, pedig ez nem igaz.

Nekik a lényeg az, hogy a partnere felszabadult legyen- kvázi, hogy legyen elégedett a testével, még akkor is, ha van itt-ott kis súlyfelesleg.

Amennyiben nem vagy megbékélve magaddal, akkor azt a férfi egyből kiszúrja, pláne, ha ennek egyik következménye az, hogy teljes sötétségben vagy csak hajlandó szeretkezni. 

Passzivitás

Mi sem vágylohasztóbb annál, ha a nő/vagy a pasi csak fekszik és várja, hogy mikor következik be a csúcspont.

Ez ilyen partnertől az ember általában menekül, mivel ilyenkor nincs semmi tűz, semmi szenvedély.

Természetesen nem kell akrobatikus mozdulatokkal szeretkezned- bár ha tudsz, akkor miért is ne-, hanem elég, ha simogatod, karmolod, csókolod a párodat, vagy hogy halkabb hangjelzésekkel tudtára adod, hogy ínyedre van, ami épp történik veled.

Kellemetlen szagok

Egyből fél hatot mutat a férfi órája, ha kellemetlen szagok terjengenek a nők körül (persze ez fordítva is igaz).

Gondoskodj arról, hogy a szex előtt sose legyen testszagod, így ha úgy érzed, hogy a nyári 40 0C-ban már olvadásnak indultál, és a párod épp akkor kap el, ne szégyelld megkérni őt, várjon pár percet, míg lezuhanyozol.

De még jobb, ha őt is meginvitálod egy közös fürdőzésre, ami remek előjátékként szolgálhat.

Stressz

Való igaz, ez nem a párok egymással való problémája – általában-, mégis meg tudja ölni a libidót.

Hogy ilyenkor mit tehetsz? Két eset lehetséges: vagy kivárod, míg elmúlik partnerednél ez az időszak, vagy teszel érte valamit.

Nagyszerű ötlet lehet egy érzéki masszázs , amellyel kitűnően ellazíthatod a párodat, és ha úgy veszed észre, hogy ez kedvére való, átmehetsz egy kicsit erotikusabb vonalra is, hátha megjön ehhez-ahhoz a kedve.

Monotonitás

Egy kapcsolat elején minden alkalom, amit a kedvesünkkel az ágyban töltünk, az fantasztikus.

Viszont miután elmúlik az újdonság varázsa, lassan megszokottá válhat a szeretkezés, aminek a következménye leggyakrabban az, hogy ritkábban kerítenek alkalmat a felek együttlétre.

Hogy ezt megelőzzük, olykor-olykor újítsunk! Ez lehet egy új póz, más helyszín, egy szexis fehérnemű, játékszerek, stb.

Szőr gondok

Van, akit zavar, van akit kevésbé, de általában a szőrtelen intim testrészeket szeretjük. A nőknél már szinte elvárás, a pasiknál meg inkább jó pont a csupaszság.

Ezért ha látod, hogy már kezd elburjánzani a fazon, illetve a hónaljszőrzet, ideje kézbe kapnod a borotvát, vagy a gyantát, hogy megszabadulj tőle!

Alkohol

Egy felmérés szerint a házastársak akkor nem szeretnek ágyba bújni egymással a leginkább, ha az egyik fél alkoholos befolyásoltság alatt van.

Hogy pontosan miért, az egyértelmű: a szesz kellemetlen szaga, a párunk megváltozott – esetleg agresszív – viselkedése, az odafigyelés hiánya, és még sorolhatnánk.

A szerelem elmúlta

Sajnos van, hogy mindent bevetünk, de még úgy sem kívánjuk már egymást. A szerelem elmúlásának egyik következménye a szexuális együttlétek lényeges lecsökkenése, illetve teljes hiánya.

Ilyenkor érdemes leülnünk a párunkkal és megbeszélni, hogyan tovább, mert ha még menthető a kapcsolat, akkor meg kell vele próbálkozni.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást