Üdítő szezonális divatszínek 2015 nyarán, izgalmas outfitekben

Üdítő szezonális divatszínek 2015 nyarán, izgalmas outfitekben

Címlap / Stílus / Divat / Üdítő szezonális divatszínek 2015 nyarán, izgalmas outfitekben

Meglepő módon az idei szezon sokkal kevésbé élénk és feltűnő, mint azt vártuk, legalábbis ami az egyszínű ruhákat illeti. A mintákkal már egészen más a helyzet, ott szembeötlően sok árnyalatot kombináltak egymással a tervezők. De hogyan viselik a színes ruhákat a bloggerinák?

Piros-lila

Brenna egy érdekes, nőies összeállítással rukkolt elő, ami pont azért különleges, mert mi magunk valószínűleg nem ötvöznénk ezt a két színt. Pedig úgy tűnik a piros és a lila nagyon is illik egymáshoz.

Ezt az outfitet akár a tavalyi ruhatárból is összeállíthatjuk, ezért ideális választás azok számára, akik még nem jutottak el a nagy tavaszi gardróbfrissítésig.

Az ejtett oversized felsőhöz remekül illik a hasonlóan túlzónak ható, nagyméretű nyaklánc, a szettet pedig ez a piros válltöméssel bíró kabátka teszi igazán elegánssá.


Hangsúlyos derékvonal – a bloggerinák szerint az idei év slágere


A cipőn már jól láthatjuk az idei trendet, hiszen a szezonban visszatérnek a hegyes orrú, magas sarkú topánkák, amikkel tökéletesen lehet karcsúsítani a lábakat.

A farmer örök sláger, ám ha igazán divatosak akarunk lenni, idén válasszunk bokáig érő darabot.

Üde kék

Ha két igazán divatos színt kellene kiemelnünk idén, akkor jó eséllyel voksolhatnánk a kékes árnyalatokra és a pirosra. Utóbbira már láthattunk egy kiváló példát, s itt van egy outfit Wendy-től a kék összeállításokhoz.

Ez a szett egyáltalán nem zavaró, vagy túlságosan feltűnő annak ellenére sem, hogy olyan élénk színre épít, mint amilyen az égszínkék. A szembeötlő árnyalatot a bézses ruhák és kiegészítők teszik visszafogottá, így ez az összeállítás bármilyen alkalom során megállja majd a helyét.

Persze, ha szeretnénk jobban elrejteni bájainkat, akkor nyugodtan választhatunk hosszabb nadrágot, vagy akár szoknyát is, nem muszáj sortban elindulnunk.

Ugyanakkor utóbbi sem éppen hivalkodó, hiszen a hosszított kabát csak akkor mutatja meg csodás lábainkat, ha teret engedünk neki.

A narancs árnyalatai

Részben korábban említett tónusok keverednek ennél az összeállításnál, de még egy újdonságot felfedezhetünk Charlotte szettjénél.

Ez nem más, mint a sokat emlegetett trapéznadrág, ami úgy tűnik, idén már valóban beszerezhető darabnak bizonyul.

Magas sarkú társaságában és a trapéznadrágok segítségével kilókat lehet elcsalni az alsótestről, nem beszélve az oversized, ejtett felsőről és a karcsúsított, sötétkék kabátkáról, amik még tovább emelnek a látványon.

A színekre visszatérve, bár a két sárgás, narancsos árnyalat meglehetősen messze áll egymástól a színskálán, mégis tökéletes harmóniával bírnak az összeállításban.

Ugyanez igaz a mélykék kabátkára, amit egyébként az idén visszatérő, matróz szettekben is egész nyugodtan bevethetünk.

Mustárságra virágmintával

Igaz, a korábbi felsőrészre is ráfoghattunk, hogy üdítő sárga, ennél az összeállításnál már le sem tagadhatjuk, hogy igazán tavaszi outfittel van dolgunk. Jessica az idei trendből több követendő példát is megmutat számunkra.

Ilyen a derékszabással bíró, A-vonalban bővülő szoknya, az élénk színek kombinálása, a virágminta, a farmerkabátka és persze a bokapántos szandál.

Ezek a ruhák, kiegészítők külön-külön is megállják a helyüket a szezonális palettán, de együtt egy kiemelendően szép összeállítást jelentenek.

A szettnek további nagy előnye, hogy ugyancsak könnyű a segítségével karcsúsítani a látványon. Erről a derékszabás gondoskodik, illetve a légies, ejtett fazon, ami garantáltan elrejti a télről még erősen ragaszkodó felesleget.

Élénk kiegészítők

Akadnak olyan hölgyek, akik egyszerűen képtelenek megbarátkozni az élénk ruhákkal, legfeljebb alkalomra, különlegesebb eseményre öltenek magukra feltűnőbb darabokat.

Így van ezzel Kat is, akinek a blogjában csak komoly keresgélés után bukkanunk olyan szettekre, amikben a feketén, fehéren és barnán felül más árnyalatok is dominálnának.

Persze, ezzel sincs semmi gond, mert bár igaz, hogy ezek a színek kicsit unalmasnak, borongósnak hathatnak, egyúttal rendkívül kifinomultak és nem lehet velük melléfogni.

Ha te is hasonló cipőben jársz, de szeretnéd feldobni a megjelenésedet néhány színnel, akkor első lépésben érdemes a kiegészítőkkel próbálkoznod.

Néhány élénk bizsu, egy feltűnő sál, táska, vagy éppen cipő, és máris másként látod majd a különleges árnyalatokat.

VIDEO Melyik színt utálod a legjobban?

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást