Hangsúlyos derékvonal – a bloggerinák szerint az idei év slágere

Hangsúlyos derékvonal – a bloggerinák szerint az idei év slágere

Címlap / Stílus / Divat / Hangsúlyos derékvonal – a bloggerinák szerint az idei év slágere

A karcsú derék sosem ment ki a divatból, bár szezontól függően eltérően hangsúlyozzuk. Az idei trendeket illetően is akadnak olyan irányzatok, amik inkább elrejtik a vonalakat, de nem kell sokat keresgélni, ha derékhangsúlyos öltözéket választanánk magunknak.

Nőies overál

Az overál néhány éve ismét virágkorát éli, de úgy tűnik idén igazán kiteljesednek ezek a darabok.

Különösen népszerűek azok az overálok, amik hosszúak, bő szárral bírnak, és mindeközben a derékvonalon húzottak, vagy megköthetőek. Mindenképpen magas sarkúval ajánljuk viselésüket, így tesz bloggerinánk, Julietta is.

Ő az elegáns, fekete overált egy különleges, hosszú és rózsaszín kardigánnal párosította. A szetthez több fotón visel egy letisztult baseball sapkát, de aki nem szeretne divatot teremteni, az ezt a kiegészítőt bátran elhagyhatja.

Nem úgy az izgalmas, rojtos táskát, és az aranyszínű bizsukat, amik közül a legfeltűnőbb darab egy méretes, karika fülbevaló.

Az overál önmagában, borítéktáskával, csinos konttyal bármelyik fontosabb eseményen megállja a helyét.

Csoda csipke

A derékhangsúlyos ruhák mellett talán a csipke az, ami legalább ennyire romantikus és ízléses tud lenni.

A csodás anyag és az ideális fazon párosításából születnek az olyan tökéletes ruhák, mint amit Brenna is visel. A ruha önmagában bármilyen különleges alkalomra viselhető, az elegáns megjelenést pedig tovább fokozhatjuk magas sarkú viselésével.

Ugyanakkor a modellhez hasonlóan mi magunk is választhatjuk a fehér csipkeruhát akár hétköznapra, például ebben a fesztiválszerű kivételben. A rövid farmerkabát idén nem csupán divatos, még jobban kihangsúlyozza a karcsú derékvonalat, amit a ruha már önmagában is kiemel.

A különleges, mintás hátizsákban minden holmi elfér, ráadásul sokkal lazább, hippisebb külsőt kölcsönöz, ami ideális a különleges kiegészítők, és a lapos talpú szandál mellé.

Ízléses hasvillantás

A hasvillantós felsőktől még mindig sokan ódzkodnak, pedig ideje megbarátkozni velük, ugyanis idén elsöprő szereppel bírnak.

Természetesen a fiatal, vékony hölgyemények akár sorttal is viselhetik ezeket a darabokat, de az ízlésesebb vonalat képviselők kiválóan hangsúlyozhatják segítségükkel karcsú derekukat.

Utóbbira remek példát hozott Kat, aki enyhén buggyos, chino nadrágjával, bokapántos szandáljával messze nem tűnik közönségesnek, hiába visel felül aprócska topot.

A színt és az igazi bájt az arany-fehér mintás kabátka adja meg, amihez Kat a kiegészítőit, ékszereit és a táskáját is hozzáigazította.

Nyáron persze majd lehetünk bohókásabbak, választhatunk élénkebb tónusokat és mintákat, de a melegebb tavaszi napokra ez a kifinomult szett igazán tökéletes választás.

Derékhangsúlyos kabátka

A bloggerinák gondoltak a hűvösebb tavaszi napokra is, amikor reggel és este még fel kell vennünk a kabátunkat, de nappal már bátran lehetünk akár nyárinak beillő összeállításban.

Az idei szezonban ideális választásnak bizonyulnak a különféle, alkathoz igazított szoknyák, egybe ruhák, amiket a hűvös órákban méretes kabát alá rejthetünk.

Ez a csodálatos, csipkés kabát eredeti formájában dupla gombsorral bír, de Wendy a még karcsúbb látvány érdekében övvel viseli.

A teljesen fekete összeállítás véletlenül sem tűnik mogorvának, mindezt nem csupán a csipkének köszönhetjük, hanem a rúzshoz passzoló, bordó táskának és a színes körmöknek.

A szett fényét még tovább emelik az arany kiegészítők és a bőrszínű, bokapántos szandál.

Sportosan hétköznapi

Végül, de nem utolsó sorban tartogatunk még egy szettet azoknak, akik inkább a sportosan hétköznapi szetteket részesítik előnyben, ám mégis szeretnék kiemelni karcsú derekukat.

Számukra ideális választás lehet Charlotte már-már polgárpukkasztóan kényelmes összeállítása.

Ehhez a szetthez nincs is másra szükség, mint egy feszes nadrágra, egy rövid pulóverre, egy bővebb fazonnal bíró ingre, és egy sportcipőre.

Aki unalmasnak tartja az egyszerű fekete-fehér párosítást, az természetesen variálhat bátran a színekkel, mintákkal, főleg a vidám, tavaszi hétköznapokon.

A rövid pulóvert mindazonáltal érdemes beiktatni a ruhatárba, nem csupán kényelmességéből adódóan, hanem azért is, mert ez a fazon egyszerre emeli ki, és karcsúsítja optikailag a látványt.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást