Párkapcsolat / Szerelem

5 női tulajdonság, amit a legjobban értékelnek a pasik

5 női tulajdonság, amit a legjobban értékelnek a pasik

A média és a magazinok azt próbálják elhitetni velünk, hogy a férfiak számára csak a fizikai megjelenés fontos, de ez nem így van. Vannak dolgok, amit minden férfi keres egy nőben, amitől az „barátnő-alapanyaggá” válik a szemében. Természetesen nem külső, hanem belső tulajdonságokról van szó, amik univerzálisan minden férfinak imponálnak.

Benned mind megvan?

1. Kedvesség

Egy undok nő nem vonzó. Ha alaptermészeted szerint kedves vagy, és pozitívan állsz az emberekhez, akkor egyszerűen kellemes a közeledben lenni és ezt a pasik megérzik. Itt nem arra gondolunk, hogy mosolyogj minden alkalommal, mikor egy nem túl bizalomgerjesztő figura odaszól neked az utcán, hanem arra, hogy a kedvesség, ami belülről fakad, ellenállhatatlanná tesz a férfiak szemében.

Tudat alatt mindannyian leendő gyermekeink apját vagy anyját keressük és egy melegszívű nőről az sugárzik, hogy jó anyja lesz a gyermekeinek.

Ezen kívül az, ha valaki szeretetteljes és bújós, intimebbé teszi a kapcsolatot.

2. Humor

A humortalan ember savanyú és lehúzza a környezetét. Az élet maga elég nehéz, de sokkal könnyebbé tehetjük magunknak azzal, ha megtanulunk nevetni a nehézségeken. A nevetésnek ugyanis remek élettani hatásai vannak, hiszen bizonyítottan csökkenti a vérnyomást és a stresszt. Ne próbálj túl komolynak tűnni az első randin, az nem fog bejönni a fiúknak, flörtölni talán nem is igazán lehet humor nélkül. Egy humortalan fapofa mellett senki nem érzi jól magát, illetve a humor nagyon jól fog jönni egy hosszú távon kapcsolatban.

3. Önbizalom

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogyha te nem hiszel magadban, akkor senki más nem fog. Talán a legellenálhatatlanabb és legszexibb tulajdonság az, ha egy nőn látszik, hogy elégedett magával és jól érzi magát a bőrében. A férfiak nem szeretik azt hallgatni, ha a barátnőjük ledegradálja magát, így ne mondd neki azt, hogy jaj de kövér, csúnya, stb. vagyok azt várva, hogy ők majd önbizalmat töltenek beléd. Egy erős karakter vonzó a számukra, aki tudja, hol tart és még mit vár az élettől.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást