Az önbizalomfejlesztés művészete. Kollár Anna self-love coach-ot kérdeztük

Az önbizalomfejlesztés művészete. Kollár Anna self-love coach-ot kérdeztük

Címlap / Életmód / Lélek / Az önbizalomfejlesztés művészete. Kollár Anna self-love coach-ot kérdeztük / 2. oldal

Melyek a legjobb módszerek a tudatosításra és az önbizalomfejlesztésre?

Elsőnek talán a nyitottságot írnám, bár nem tudom, ez mennyire számít módszernek. De az az igazság, hogy sokan azzal zárják el magukat, hogy ó, ez túl egyszerű” vagy ez nem működik azonnal”, esetleg ezt már hallottam”. Pedig a legjobb módszerek végtelenül egyszerűek és nagyon könnyen alkalmazhatóak. Ilyen például a személyes kedvencem: a hálaadás.

Adj hálát most, ahogy olvasod ezeket a sorokat három dologért az életedben!

Ha ezt megteszed, általa emeled a rezgésszinted, pozitivitásra hangolod a gondolataidat, segít megérkezni a jelenbe, és rávilágít, hogy mennyi mindenért lehetsz hálás. Amikor mérges, szomorú esetleg levert vagy, ezzel az egyszerű kérdéssel miért tudok most hálát adni”, képes lehetsz kimozdítani magad a negatívitásból, és máris más szemmel nézhetsz a világra.

Milyen tanácsod van azok számára, akik most indulnak el az önbizalomfejlesztés és tudatosítás útján?

Az első lépés egy döntés meghozatala. Döntsd el, hogy akarsz dolgozni önmagadon, hogy meg akarod ismerni magad. A következő lépés, hogy keress egy olyan Tanítót, írót, akit hitelesnek érzel, és ásd bele magad az írásaiba, videóiba, ingyenesen elérhető anyagaiba. Majd ültesd át gyakorlatba a tőle tanultakat! Hogy miért írom, hogy válassz egy Tanítót? Mert nagyon könnyen el lehet veszni az információk tengerében, pedig a mondanivaló általában igen hasonló. A lényeg, hogy minél hamarabb vágj bele a megvalósításba, hiszen akkor fogod a leghamarabb megérezni a pozitív változást! 🙂

Kép forrása: Rawpixel/Depositphotos.com

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást