Életmód / Ezotéria

5+1 jel, amivel a tudatalattid üzen: ha figyelsz, megoldják az összes gondodat

5+1 jel, amivel a tudatalattid üzen: ha figyelsz, megoldják az összes gondodat

Álmok

Az álmok már nagyon régóta foglalkoztatják az embereket, és bármennyire is fejlett a tudományunk, még mindig rengeteg részletet nem sikerült felfedeznünk velük kapcsolatosan.

Vannak, akik pusztán kémiai reakciónak, az agy teljesen hétköznapi tevékenységének fogják fel, mások egyértelműen misztikus dolognak tartják az álmokat. Az igazság valószínűleg valahol a két véglet között van, de az biztos, hogy az álmok segítségével nagyon könnyen foghatod a tudatalatti üzeneteket.

Ha reggelre rendszeresen elfelejted, mit álmodtál, akkor készíts egy füzetet és egy tollat az éjjeli szekrényedre, majd frissen jegyezd fel a gondolataidat! Így később tiszta fejjel gondolhatod át a látottakat, és az általuk kiváltott érzéseket.

Déjá-vu

Mindenki élt már át déjá-vut, és bár erre a különleges érzésre is létezik már tudományos magyarázat, még maguk a kutatók is úgy értékelik, hogy további vizsgálatokra van szükség a jelenség teljes kiértékelésére.

Azonban, ha te sem kizárólag a racionális eredményekben hiszel, akkor a déjá-vut egész nyugodtan felfoghatod egyfajta figyelmeztetésnek, a tudatalattid üzenetének. Szinte mindannyian egész nap rohanunk, tesszük a dolgunkat, a déjá-vu viszont megállásra, elmélkedésre, és gondolkodásra kényszerít minket.

Még, ha igaz is a feltételezés, mely szerint agyunk puszta ellenőrzést tart a déjá-vu érzése során, vajon miért pont az adott pillanatot éled át ismét? Miért pont ezt a látképet tartod ismerősnek?

Kapsz egy választ

A legtöbben, amikor filmet nézünk, vagy könyvet olvasunk, nem kizárólag az adott történetre gondolunk. Legalábbis időről időre mindenki kicsit eltávolodik a látottaktól, vagy éppen az olvasottaktól, és saját életében is kutat párhuzamok, élmények után.

Ekkor aktivizálhatja magát a tudatalattid, és kaphatsz úgy választ a kérdésedre, hogy arra nem is számíthatsz. Például egy szerelmes történet láttán eszedbe jut a saját történeted is, és hirtelen beléd hasít egy felismerés, amitől régi gondokat tudsz magadban lerendezni.

A hétköznapok során is szembe jöhet egy üzenet, ami olyan, mintha direkt neked szólna. Felbukkanhat egy hirdetésben, egy plakáton, vagy megszólalhat a rádióban is…

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást