Életmód / Ezotéria

Ő a tökéletes választottad: a horoszkópod elárulja, ki illik hozzád

Oroszlán

Az ambiciózus Oroszlánok könnyen szerelembe esnek a tűzjegyekkel, de általában ezek az érzelmeik hamar ellobbannak.

Ellenben tökéletes társa lelhetnek a Mérlegekben, akik elég gyönyörűek ahhoz, hogy társaságuk büszkeséggel töltse el az Oroszlánt, ugyanakkor jó emberismerőként tudják, hogyan kell terelgetni ezt az egyébként nagyon érzékeny személyiséget.

Szűz

A Szüzek rendszeretete első pillantásra ridegnek mutathatja őket, pedig valójában kifejezetten érzékeny személyiségek, akik igénylik a törődést.

Nem könnyen mutatják ki az érzelmeiket, és nem is kifejezetten szeretik a felhajtást, ezért tökéletes pár lehet számukra a Rák, aki szintén csendes és megfontolt, mégis nagyon szerető és ragaszkodó partner.

Mérleg

A Mérleg igényeit nem könnyű kielégíteni, de a Vízöntő tökéletes társ lehet a számukra, mert egyformán magas az érzelmi és értelmi intelligenciájuk, fogékonyak a művészetek iránt, és szeretik a jó beszélgetéseket.

A Vízöntők mellett az Oroszlánok személyisége is leveheti a Mérlegeket a lábukról.

Skorpió

Egy Skorpió számára talán semmi sem olyan fontos egy kapcsolatban, mint maga a szenvedély, ezért talán meglepő, de az első pillantásra kicsit bizonytalan, álmodozó Halakkal jó párosítást alkotnak.

A Halak a felszín alatt megérti, mi miért történik, és képes tökéletesen ráhangolódni a Skorpió érzelmeire, így ez a két jegy a legjobbat hozza ki egymásból, és szenvedélyes, szeretettel teli kapcsolatuk lehet egymással.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást