Így hámozd és vágd fel az ananászt: könnyebb és szebb a végeredmény

Így hámozd és vágd fel az ananászt: könnyebb és szebb a végeredmény

Címlap / Otthon / Háztartás / Így hámozd és vágd fel az ananászt: könnyebb és szebb a végeredmény

Az ananászt legjobb frissen enni. Azonban sokan inkább konzerv formában fogyasztják, mert azt hiszik, hogy a hámozása és a felvágása nehéz művelet. Pedig a testünk az ananász hatóanyagait friss állapotában jobban tudja hasznosítani. Érdemes kipróbálni, csak egy vágódeszka és egy kis éles, hegyes kés kell hozzá. És egy jó módszer, amit cikkünkből megismerhetsz!

A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!

VIDEO Melyik színt utálod a legjobban?

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!