Teszteld! Milyen manikűr illik legjobban a személyiségedhez?

Teszteld! Milyen manikűr illik legjobban a személyiségedhez?

Címlap / Stílus / Test / Teszteld! Milyen manikűr illik legjobban a személyiségedhez?

Látszólag apróságnak tűnhet, pedig nagyban meghatározhatja az önbizalmadat, hogy milyen manikűrt viselsz. Töltsd ki tesztünket, és válaszaid alapján megmutatjuk, mi áll neked a legjobban!

Inkább a visszafogott stílust kedveled, vagy egészen extrém manikűrt is bevállalnál? Válaszolj a kérdésekre, és kiderül!

0%

Melyik szó jellemzi leginkább a stílusodat?

Válassz egy zenekart, melynek számait egész éjjel tudnád hallgatni!

Mi az a kérdés, amit a legtöbbször hallasz a barátaidtól?

Mi az, amit a legkevésbé tudnának elképzelni rólad mások?

Melyik a kedvenc kiegészítőd?

Teszt: Milyen manikűr illik legjobban a személyiségedhez?
Manikűr a legfrissebb trendek szerint

Követed a divatot, és mindig pontosan tudod, minek van itt az ideje. A manikűr terén is előnyben részesíted az újabb technikákat, tudod, mihez illik a matt lakk, és mihez a félhold dekorálás, vagy mikor kell geometriai mintákat kérned. A hozzád illő manikűr izgalmas, ötletes és kreatív, de nem hivalkodó, hiszen a körmeidre csak kiegészítőként tekintesz, amelyek nem lopják el a show-t, hanem tökéletesen igazodnak makulátlan stílusodhoz.
Klasszikus manikűr

Manikűrök terén szeretsz biztosra menni, és az egyszerű, klasszikus vonalat követed, ami mindig minden stílushoz illik, és amivel egyszerűen nem lehet mellé lőni. A természetes hatású lakkok vagy éppen a francia manikűr nagy kedvenceid lehetnek, de ha valamilyen alkalomra különleges lakkot keresel, akkor is a klasszikus pirosas, rózsaszínes árnyalatoknál szeretsz maradni, mert ezekkel érzed magad a legmagabiztosabban.
Extrém manikűr

Szereted követni a divatot, de egy kicsit mindig feszegeted a határaidat, és szívesen mész tovább a mainstream vonalnál. Az egyedi, különleges körmök számodra kisebbfajta műalkotást jelentenek, amiket büszkén viselsz, és amiktől picit különlegesebbnek érzed magad. Nem valók ezek a körmök akárkinek, de te elég magabiztos vagy ahhoz, hogy viseld őket, így tökéletes kiegészítői különleges személyiségednek.

Oszd meg az eredményed:

.

VIDEO Jobb ember vagy, mint hinnéd, ha ez az 5 dolog jellemző rád

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!