Teszt: Derítsd ki, ki voltál előző életedben!

Teszt: Derítsd ki, ki voltál előző életedben!

Címlap / Életmód / Lélek / Teszt: Derítsd ki, ki voltál előző életedben!

0%

Az alábbi lehetőségek közül mi az, ami leginkább foglalkoztat?

Mi tud igazán felbosszantani?

Melyik filmmel tudsz igazán azonosulni?

Eddigi tudásod alapján mit tekintesz életcélodnak?

Milyen természetűnek mondanád magad?

Teszt: Derítsd ki, ki voltál előző életedben!
Apáca

Biztosan volt egy olyan életed, melyben mindennél jobban foglalkoztatott a spiritualitás még, ha ezt akkor nem is így nevezték. Talán egy felsőbb hatalomnak szentelted életed és megvontál magadtól minden olyan dolgot, ami letérítene erről az útról. Lehet, hogy ebben az életedben is hasonló kötődéseket érzel a spiritualitás iránt, de talán most pont az lenne az igazán nagy kihívás, hogy mindemellett élvezd is az életet. Szép dolog az élet értelmének fejtegetése, de legalább ennyire szép, ha megéled minden velejárójával együtt.
Uralkodó

Nem is kérdés, hogy egykor egy óriási birodalom uralkodója voltál, aki mindennél jobban szerette a hatalmat. Ez sokszor elvakíthatja az embert és képes olyan utakra terelni, melyek nem feltétlen a fejlődését szolgálják. Ha magaddal hoztad az uralkodói tulajdonságaidat ebbe az életedbe is, légy résen, hogy a hatalmad mellett, az emberi oldalad is gyarapodjon, máskülönben könnyen bukás lehet a vége. Hidd el, fontosabb dolgok is vannak az anyagi javaknál, engedd, hogy ezt megtapasztalhasd ebben az életedben.
Vénuszi szépség

Él egy legenda, miszerint a Vénuszon élők egytől egyig visszaéltek szépségükkel, megtorlásul az Istenek torzszülött utódokkal büntették őket. Minden vénuszi leszármazottnak dolguk volt van és lesz a szépséggel és a tökéletesség iránti megszállottsággal.
Ha úgy érzed, ez az egész a kelleténél jobban foglalkoztat és már-már a rögeszméd lett a külsőd, akkor valószínű, hogy egykor te is a Vénuszon éltél és mindent a szépség oltárán ítéltél meg. Ideje meglátnod a belső szépséget is magadban és másokban is. Vénuszi szépség Él egy legenda, miszerint a Vénuszon élők egytől egyig visszaéltek szépségükkel, megtorlásul az Istenek torzszülött utódokkal büntették őket. Minden vénuszi leszármazottnak dolguk volt van és lesz a szépséggel és a tökéletesség iránti megszállottsággal. Ha úgy érzed, ez az egész a kelleténél jobban foglalkoztat és már-már a rögeszméd lett a külsőd, akkor valószínű, hogy egykor te is a Vénuszon éltél és mindent a szépség oltárán ítéltél meg. Ideje meglátnod a belső szépséget is magadban és másokban is.
Gyógyító

Kétség sem fér hozzá, hogy a gyógyító énedet már előző életeidből hoztad magaddal. Nem feltétlen kell orvosnak lenned ahhoz, hogy másokon segíts, lehet, hogy te szavaiddal is képes vagy másokon segíteni. Ne hagyd elveszni ezt a képességedet, mert gyógyító lelkekből soha nem elég. Lehet érzékeled, hogy sokan akarnak a közeledben lenni, ragaszkodnak hozzád, ami pedig gyógyító energiáidnak köszönhető. A legfontosabb elsősorban, hogy magadat tudd gyógyítani, mert csak így leszel képes másokon is segíteni.

Oszd meg az eredményed:

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást