5+1 testrész, ahol kimondottan előnyös a női tetoválás

5+1 testrész, ahol kimondottan előnyös a női tetoválás

Címlap / Stílus / Test / 5+1 testrész, ahol kimondottan előnyös a női tetoválás

Fül mögött

Egy roppant érzéki felület, ahol az apróbb minták kifejezetten mesésen mutatnak. Akár rövid a hajunk, akár hosszú, nyugodtan használhatjuk ezt a testrészt, hiszen hosszú haj esetében is látszik a minta, ha össze van fogva a haj.

Ezzel ráadásul az irodai kellemetlen helyzeteket is elkerülhetjük, hiszen, ha a főnökség nem díjazza a tetoválásokat, akkor kiengedve hordjuk a hajunkat, ezzel takarva a mintát.

 

Csuklón

Bár csuklón a férfiaknak is jól áll a legtöbb minta, a vékonyabb, kecsesebb női csuklón kifejezetten érvényesülni tudnak akár a nagyobb, akár a kisebb mintázatok is. Közkedvelt megoldásnak minősül az is, hogy barátnővel vagy testvérrel azonos mintát készíttetünk erre a területre, egyfajta összetartozást jelképezve ezzel. Ha szeretnénk rejtve tartani, érdemes kissé feljebb tetováltatni, ahol a hosszú ujjú ingek még takarják.

 

Könyök alatt/felett

Az utóbbi évekbe lett igazán divatos, hogy a könyök környékére tetováltatnak az emberek egy-egy kisebb mintát. Ez főként a vékonyabb női karokon nagyon szépen mutat, főként egy kisebb, egyedi mintával. Mostanság az egyvonalas minták és az ásványok hódítanak főként ezeken a területeken, de természetesen bármit készíttethetsz, ami közel áll a szívedhez!

 

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást