Minimalista tetoválások, amiket a konzervatívabb nők is szívesen bevállalnak

Minimalista tetoválások, amiket a konzervatívabb nők is szívesen bevállalnak

Címlap / Stílus / Test / Minimalista tetoválások, amiket a konzervatívabb nők is szívesen bevállalnak

Manapság ismét nagy divatnak örvendenek a tetoválások, csakhogy teljesen más vonalon, mint annak idején a 90-es években, vagy még előbb. Hihetetlen, hogy ez a szféra is képes újra és újra megújulni, aminek köszönhetően a társadalom megannyiszor befogadóvá válik vele szemben. Az egyetlen kiemelkedő tendencia talán a viselőik táborában mutatkozik meg, hiszen a tetoválás mindig is a lázadók fegyverarzenálját ékesítette, míg manapság már a konzervatívabb rétegek is nyitnak az irányába. Most azokat a mintákat és stílusokat gyűjtöttük össze, amik kellően kifinomultak vagy visszafogottak ahhoz, hogy bárki viselhesse őket!

Lágy virágminták

A virágminták mindig is a közkedvelt motívumok közé tartoztak, ha tetoválásról volt szó, manapság azonban új irányzatot vettek.

Megjelentek ugyanis a sokkal lágyabb, visszafogottabb minták, amik akár színesek, akár fekete-fehérek, egyszerűen annyira nőiesek és kifinomultak, hogy tényleg bárkinek jól állnak!

Ráadásul a mondanivalójuk is igen szerteágazó, hiszen az adott növénytől vagy virágtól függően jelképezhetnek bármit, legyen szó akár a szerelemről, vágyról, szenvedélyről, szabadságról, békéről vagy ezernyi más jelentésről.

Ennek a vonalnak az a legnagyobb előnye, hogy az egészen kicsike mintáktól kezdve, a kissé kiterjedtebb változatokig, mind gyönyörű, és ízléses, így tényleg bárki, még a bátortalanabbak is magabiztosan viselhetik.

 

Spiritualitás és filozófia

Motivációs szövegek, vallás, életfilozófia és még sorolhatnánk. Rengeteg hasonló témakör van most éppen divatban, ami a tudatosságot, az önelfogadást, az életutat, vagy éppen a másvilágot boncolgatja.

Mivel roppant széleskörű a téma, így mindenki találhat benne olyan motívumot, ami hozzá a legközelebb áll, sőt, nem nehéz teljesen új irányt választani, ami még nem híresült el annyira.

Ezek a minták tényleg személyre szólóak, és akár az egész életünket egyetlen motívumba vagy szóba foglalhatják, így sokkal inkább az önkifejezés eszközei, mint divathóbortok!

Arra azért érdemes odafigyelni, hogy a nagy klisék, mint a „Légy bátor!” vagy a „Higgy magadban!” valószínűleg sokak testét díszítik, így ha tényleg egyedit akarunk, akkor fektessünk több időt a tökéletes minta megálmodására!

Tudomány

Sose gondoltuk, hogy a matematika, fizika, kémia vagy biológia ennyire népszerű lesz egyszer. A csillagászatot persze megértjük, hiszen nincs is gyönyörűbb az éjszakai csillagos égnél.

Azonban manapság minden tudományi ágazat nagy közkedveltségnek örvend, ami nem feltétlenül hátrányos, hiszen ez által talán a fiatalabb generációk is nyitottabban állnak majd hozzájuk. A bőrre varrva pedig egyenesen elképesztők, és hihetetlenül nőiesek!

Akár egy kémiai elemről, akár fizikai egyenletről van szó, biztosan mesésen fog állni, és egyedülálló választás lesz a többi trenddel szemben!

Talán a csillagászati vonal az egyetlen, ami viszonylag már nagyon elterjedt, így nehéz teljesen egyedi mintát választani, de nem lehetetlen!

Geometria és vonalak

Ez valamilyen szinten kapcsolódik a tudományos vonalhoz, azonban annyi variációja van, hogy már külön említést érdemel.

A legegyszerűbb mintáktól kezdve, egészen az attraktívabbakig, teljes a skála, így bárki megtalálhatja azt a verziót, ami hozzá a legközelebb áll.

Személyes véleményünk, hogy a geometrikus mintákból érdemes a kisebb változatokat előnyben részesíteni, hiszen azok jobban tudnak érvényesülni, mint a grandiózusabb megoldások. De mindenkinek szíve joga azt viselni a bőrén, ami hozzá közel áll!

A vonalas technikából is számtalan variáns létezik, az egészen finom vonásoktól kezdve, a durvább megoldásokig!

Arra mindenképpen érdemes ügyelni, hogy ezekhez egy profit válasszunk, hiszen az egyvonalas technikához elengedhetetlen a tapasztalat és az ügyes kéz!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást