Téged a Mars irányít, vagy inkább az Uránusz? – Ilyenek a bolygók archetípusai

Téged a Mars irányít, vagy inkább az Uránusz? – Ilyenek a bolygók archetípusai

Címlap / Életmód / Ezotéria / Téged a Mars irányít, vagy inkább az Uránusz? – Ilyenek a bolygók archetípusai / 2. oldal

Jupiter, a közösségi

A Jupiter az istenek királya. Aki a hatása alatt van, az a közösséget tartja szem előtt. Akár a saját egyéni céljait is feláldozza a köz érdekében. Önzetlen, nyílt és jószívű embernek tartják, akinek nincsenek ellenségei. Hatalmas kapcsolati tőkéje van, optimista és segítőkész, mindenki biztonságban érzi magát vele.

Szaturnusz, a célratörő

A Szaturnuszt komoly bolygónak tartják a csillagászok, képviseli a haladást és a hatékonyságot. Aki ide tartozik, az sikert sikerre halmoz és nincs előtte akadály. Állandóan képezi magát, a szellemét és a fizikumát is, sportos és vitalitással teli. Önmagának és szeretteinek biztos hátteret és fenntartható életstílust biztosít.

Uránusz, az extravagáns

Az Uránusz rendhagyó bolygó, aki pedig ide tartozik, az eltér a normától. Az excentrikus lázadás jellemzi az Uránusz-típust, aki mindig kilóg a sorból. Újító és haladó természetű, felszabadult és gátlástalan, ezért akadnak irigyei is. Néha nagy körülötte a káosz, de leleményessége felülmúlja a problémákat.

Neptunusz, a szabad szellemű

Neptun a tenger istene, a bolygó által befolyásolt emberre jellemző a szellem és psziché szabad áramlása, illetve a spiritualitás és a lelki harmónia. Aki ide tartozik, kedveli a misztikus dolgokat és hatalmas fantáziája van. Empatikus és toleráns, az emberek mentális segítőként, vezetőként tekintenek rá.

Plútó, a határozott

A Plútó komorabb entitású bolygó, és a hozzá tartozó emberekre is jellemző a komolyság és megfontoltság. Az ide tartozók szeretik a hatalmat, erősnek mutatkoznak minden szituációban. Profitorientáltak és befolyásosak, az ellenségeiknek nem kegyelmeznek. Ugyanakkor családcentrikusak, a szeretteik erős és megbízható embereknek tartják őket.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást