Összeszedtük, hogy mi mindenre jó a medvehagyma, és milyen ételeket lehet belőle készíteni. Ha megszereted, áprilisban vásárolj olyan sokat, hogy még le is tudj fagyasztani belőle!
2/5 Miért fogyaszd?
Sokféle bajra jó. Tisztítja a májat, az ereket és a bélrendszert. A nagyvárosi ember szervezetét megtisztítja az ólomtól, és csökkenti a belélegzett káros levegő egyéb hatásait is. Hatására a vérkeringés felfrissül, és oxigéndús vér áramlik a szervekbe. Nem hagyja, hogy az erek elduguljanak, mert eltávolítja a vérből az ártalmas anyagokat, és gátolja a koleszterin lerakódását.
Enyhíti a kellemetlen érzést a gyomorban, és magas C-vitamin tartalma miatt megszabadítja a beleket az ártalmas baktériumoktól. Erősíti az immunrendszert, így elősegíti a gyógyulást, és megakadályozza a betegségek kialakulását.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!