Találj helyet mindennek!

Találj helyet mindennek!

Címlap / Otthon / Háztartás / Találj helyet mindennek!

Hogyha több cuccod van, mint helyed a lakásban, briliáns ötleteink nagy segítségedre lehetnek.

Győzd le a halmokat!

Ahelyett, hogy állandóan kibogoznod kelljen a fiókban halmozott sál vagy nyaklánc kupacokat, szerelj fel egy akasztókkal ellátott táblát a szekrény egyik oldalára és akaszd fel őket egyenként, így könnyen áttekinthetővé válik és nem kell időt töltened a kibogozással.

Rejtsd el a nyári holmikat!

Ha vége a nyárnak, tedd külön a szezonális cuccokat. Egy polcra helyezz aranyos, mutatós dobozokat, amiket telerakhatsz nyári ruhákkal és kiegészítőkkel.

Mutasd meg a táskáidat!

Ahelyett, hogy elrejtenéd a táskáidat, inkább szereltess a hálószoba falára egy polcot, amelyre kirakhatod mindent-elnyelő táskáidat. Így nem nyomódnak össze és mindig kéznél vannak, ráadásul a falat is feldobja ez a különleges dekoráció.

Elő a farmerekkel!

A farmerek nagyon sok helyet foglalnak, ezért kreatívnak kell lenned. A beépített szekrény ajtajának hátsó részére erősíts egy ilyen okos tárolót vagy akasztókat, melyekre felaggathatod őket az öv bújtatóktól.

Cipőt csak párjával!

Az ágyad alatti hely tökéletes a cipők számára. Átlátszó műanyag dobozokban könnyen áttekinthető lesz az összes cipőd.

Hogyan spórolj minél több helyet?

Ha kevés a hely otthon, érdemes beszerezned néhány puffot, melyeket a nappalidban helyezhetsz el. Senki nem jön rá, hogy ezekben tartod az elmúlt szezon holmijait, vagy a ritkán hordott cuccokat. A fürdőszobában, az ajtó felé szerelhetsz egy polcot vagy szekrényt, amelyben lepedőket és törölközőket tarthatsz.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást